Tilføj digitale produkter

I din Website Builder -webshop kan det være en god idé at tilbyde digitale produkter, såsom dokumenter, videoer eller lydfiler, der kan downloades. Du kan have både digitale produkter og fysiske produkter , som sendes til dine kunder.

1. Gå til din GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af din hjemmeside eller butik.
  3. Fra dashboardet skal du vælge Gem og derefter Produkter .
  4. Vælg knappen Tilføj for at tilføje et nyt produkt
  5. Vælg Produkttype Video/Digital.
    Vælg Digital knap
  6. Start med at indtaste et produktnavn og en pris , som er obligatoriske felter. Udfyld de resterende felter efter behov.
    • Billede eller video : Produkter med billeder er mere tiltalende. Vælg en af knapperne, og find den fil, du vil bruge, og vælg Åbn .

Bemærk: Billeder skal være i formaterne .jpg, .jpeg, .gif eller .png, og må ikke overstige 10MB hver. (Du kan uploade billeder på op til 5000 x 5000 pixel, men den maksimale visning er 1920 x1080 pixel).

• Salgspris : Viser salgspris med almindelig pris overstreget
    • Momskategori : Kategorien er som standard indstillet til Digitale produkter . Hvis produktet er afgiftspligtigt, skal du ændre menuindstillingen til Standard eller vælge Ikke-afgiftspligtig .
    • Sigtbarhed : Fjern markeringen Vis i butikken for at skjule sæsonbestemte varer, eller hvis du planlægger at vise flere produkter samtidigt senere.
    • Kategorier : Gør det lettere for kunder at finde varer ved at oprette kategorier, såsom tøj, husholdningsartikler, legetøj. Du kan få yderligere oplysninger om oprettelse af underkategorier i Tilføj produktkategorier.
  7. Brug fanerne til at tilføje flere oplysninger og give det digitale produkt.
    • Beskrivelse : Tilføj oplysninger om produktet.
    • Indhold, der kan downloades : Vælg Tilføj fil . Når du har tilføjet og navngivet din produktfil, skal du vælge Gem for at uploade den.

Bemærk: Du kan uploade op til 10 filer pr. Produkt, og hver kan ikke være større end 2 GB. Din kunde får en unik URL -adresse for hver fil og kan downloade filen op til 3 gange.

• Søgemaskiner : Tilføjer automatisk et direkte link til dette produkt, som du kan redigere.
  8. Vælg Gem igen, når du er færdig, eller vælg Gem og tilføj en anden for at tilføje flere produkter.

Bemærk: Du kan tilføje over 5.000 produkter til din webshop – i enhver kombination af fysiske og digitale produkter. Du kan højst uploade 100 produkter ad gangen. Du kan tilføje eller importere produkter til din butik, men du kan ikke eksportere. (InstantPage-brugere kan ikke tilføje over seks produkter i alt, og det er ikke muligt at uploade flere på én gang).

9. Ændringerne træder i kraft, når du udgiver din hjemmeside.

Se en demonstration, der inkluderer tilføjelse af produkter, produktbilleder, priser, moms og forsendelse som en del af How-To-serien for Tilføj en onlinebutik til din hjemmeside.