Alt om GoDaddy Studio til internettet

GoDaddy Studio er tilgængelig som en app på iOS og Android og er også tilgængelig på internettet. Webversionen er ideel til at skabe designs, der er "bedre på den store skærm", såsom præsentationsbilleder eller Zoom -baggrunde.

Hvad kan jeg gøre på GoDaddy Studio til internettet?

• Opret projekter til alle platforme.
  • Få adgang til dine projekter på tværs af enheder med Project Sync.
  • Brug en skabelon til at starte dit projekt.
  • Tilføj og rediger billeder, tekst, grafik og figurer.
  • Tilføj videoer til projekter - dette inkluderer adgang til vores eksklusive videobibliotek.
  • Tilføj filtre til billeder.
  • Eksportér dit projekt som en .jpg- eller .png -fil, eller som en .MP4 (Android) eller .MOV (iOS) -fil, hvis der er en video i projektet.
  • Vælg og flyt flere lag på samme tid (endnu ikke tilgængelig på mobil).
  • Højreklik på et lag for at vise handlinger.
  • Kopiér og indsæt fra dit udklipsholder.
  • Rediger billeder direkte fra din website -editor eller dit mediebibliotek.
  • Design sociale medier, og del dem på flere platforme på én gang.

Hvad kan jeg ikke gøre på GoDaddy Studio til internettet endnu?

• Tilføj dit logo for hurtig adgang - men du kan uploade dit logo som et billede.
  • Indsaml grafik eller grafiske samlinger.
  • Organiser projekter og skabeloner i mapper (kun iOS).
  • Brug layouts eller layoutsamlinger (kun iOS).
  • Læs Discover -indlæg (kun iOS), som hjælper dig med at få mest muligt ud af GoDaddy Studio.

Hvor får jeg GoDaddy Studio?

Hvis du vil bruge GoDaddy Studio i din webbrowser, skal du gå til studio.godaddy.com .

Hvis du vil downloade og bruge GoDaddy Studio -mobilappen, skal du bruge din mobiltelefon til at scanne QR -koden.
åbne eller downloade appen

Relaterede oplysninger