Alt om GoDaddy Studio til internettet

GoDaddy Studio er tilgængelig som en app på iOS og Android og er nu også på internettet.

Webversionen er ideel til at skabe designs, der er "bedre på den store skærm", såsom præsentationsbilleder eller Zoom -baggrunde.

Hvad kan jeg gøre på GoDaddy Studio til internettet?

• Opret projekter til alle platforme.
  • Brug en skabelon til at starte dit projekt.
  • Tilføj og rediger billeder, tekst, grafik og figurer.
  • Tilføj filtre til billeder.
  • Eksportér dit projekt som en .jpg- eller .png -fil.
  • Vælg og flyt flere lag på samme tid (endnu ikke tilgængelig på mobil).
  • Højreklik på et lag for at vise handlinger.
  • Kopiér og indsæt fra dit udklipsholder.
  • Få adgang til dine projekter på tværs af enheder med Project Sync.
  • Rediger billeder direkte fra din website -editor eller dit mediebibliotek.
  • Design sociale medier, og del dem på flere platforme på én gang.

Hvad kan jeg ikke gøre på GoDaddy Studio til internettet endnu?

• Tilføj dit logo for hurtig adgang - men du kan uploade dit logo som et billede.
  • Importér brugerdefinerede skrifttyper.
  • Indsaml grafik eller grafiske samlinger.
  • Organiser projekter og skabeloner i mapper (kun iOS).
  • Tilføj videoer til projekter - dette inkluderer adgang til vores eksklusive videobibliotek.
  • Brug layouts eller layoutsamlinger (kun iOS).
  • Læs Discover -indlæg (kun iOS), som hjælper dig med at få mest muligt ud af GoDaddy Studio.

Hvordan kan jeg foreslå forbedringer af GoDaddy Studio på internettet?

Vi vil meget gerne høre dine tanker om, hvordan vi kan forbedre GoDaddy Studio på nettet. For at sende os din feedback skal du udfylde vores formular til anmodning om funktion og vælge Send .

Relaterede oplysninger