Anvend en DNS -skabelon

Når du har oprettet en DNS -skabelon , skal du anvende skabelonen på dine domæner. Med skabeloner kan du tilføje flere DNS -fortegnelser på én gang, i stedet for at føje individuelle fortegnelser til hvert domæne. Anvendelse af en skabelon overskriver eventuelle eksisterende DNS -fortegnelser i din zonefil.

1. Log ind på dit GoDaddy domænekontrolcenter . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælg DNS > DNS -skabeloner .
    menuvalg for dns skabeloner
  3. Vælg den ved siden af den skabelon, du vil brugeanvende dns -skabelonikon Anvend skabelonikon .
  4. Indtast dit domænenavn i tekstfeltet. Adskil flere domæner med et komma.
  5. Vælg Anvend skabelon, når du har indtastet dit eller dine domæner. Anvendelse af en skabelon overskriver eventuelle eksisterende DNS -fortegnelser i din zonefil.

Det kan tage på til 48 timer, før alle dine DNS-ændringer træder i kraft globalt.