Opret overskrifter i WordPress

Overskrifter er vigtige for at både gøre opmærksom på bestemt tekst ved at øge størrelsen og fedheden såvel som for at forbedre SEO. For at konfigurere et sidehoved skal du oprette eller redigere et eksisterende indlæg eller en eksisterende side.

1. Log på WordPress.
  2. Rediger det indlæg eller den side, hvor du vil tilføje et sidehoved.
  3. Fremhæv den tekst, du vil ændre til et overskrift.
  4. Fra tekstfeltets værktøjslinje kan du bruge rullemenuen til at vælge den sidehovedstil, du vil bruge.

Bemærk: Hvis du ikke ser denne rullemenu, har du muligvis et plugin eller tema, som har ændret hvordan dette vises, og du skal læse dokumentationen for det pågældende plugin eller tema.

5. Vælg Udgiv eller Opdater , når du er færdig med at foretage dine ændringer.

Når du har gemt dine ændringer, har du tilføjet overskrifter til din WordPress -side eller dit WordPress -indlæg.