Opret min Microsoft 365-e-mailadresse

Trin 1 i serien Konfigurer min Microsoft 365-konto.

Vi får din e-mail op at køre med ganske få trin. Lad os starte med at oprette din e-mailadresse i E-mail og Office-dashboardet.

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Hvis du allerede har en eksisterende Microsoft 365-e-mailadresse fra GoDaddy, skal du vælge Tilføj bruger. Hvis dette er din første Microsoft 365-e-mailadresse, skal du gå videre til næste trin.
    vælg tilføj bruger
  3. Vælg det domæne, du vil bruge til din e-mail, og vælg derefter Fortsæt.
    vælg dit domæne
  4. Indtast Brugernavn til din e-mailadresse.

Eksempel: Brug f.eks. dit navn: jane@coolexample.com eller jpointsman@coolexample.com. Undlad at bruge tal eller specialtegn, da de er sværere for folk at huske.

indtast et navn til din e-mailadresse
  5. Indtast dit Fornavn og Efternavn.
    indtast et fornavn og efternavn
  6. I menuen Tilknyt domæner skal du vælge Del ikke. Du får ikke vist denne mulighed, hvis dette er din første e-mail med dette domænenavn.

Bemærk: Tilknytning af domæner lader brugere dele kontakter og filer, hvis domænerne f.eks. er en del af én virksomhed.

7. Vælg Ja for at tildele administratortilladelser til denne konto. Hvis du allerede har en e-mailkonto, skal du vælge, om den nye e-mail er til dig eller en anden.
    vælg ja eller nej for at give administratortilladelser
  8. Vælg en mulighed for adgangskoden:
    • Hvis kontoen er til en anden bruger: Vælg Anvend en midlertidig adgangskode, så brugeren kan skifte den senere.
    • Hvis kontoen er til dig: Indtast en adgangskode under Opret en adgangskode. Undlad at bruge samme adgangskode som til din GoDaddy-konto. Hvis du allerede har en e-mailkonto, bliver du nødt til at vælge Opret min egen adgangskode først.
    vælg adgangskode
  9. Indtast den e-mailadresse, vi skal sende kontooplysningerne til, under Send kontoinfo til.
    indtast e-mailadresse, som kontooplysninger skal sendes til
  10. Vælg Opret .

Tillykke – du har oprettet din første e-mail!

Når din Microsoft 365-e-mailadresse er klar, sender vi en bekræftelse til den e-mailadresse, du oplyste i trin 9. Det er ikke sikkert, du modtager den med det samme. Der kan gå nogle minutter.

Når du har modtaget din bekræftelses-e-mail, skal du gå til næste trin, hvor vi logger på din e-mail. Nu mangler du kun nogle få trin.