Deaktivér WordPress-plugins i databasen

Du kan benytte trinene herunder for at deaktivere dine plugins via databasen. Det kan være praktisk, hvis du ikke kan tilgå dit Wordpress-dashboard.

1. Log på phpMyAdmin (cPanel / Plesk / Web Hosting / Administreret WordPress).

I cPanel-hosting, skal du vælge databasen til dit WordPress-site i den venstre kolonne, før du går videre til næste trin.

2. Klik på wp_options-tabellen.
  3. Find active_plugins-indtastningen i option_name-kolonnen. Du skal muligvis navigere videre end til posterne på side 1.
  4. Klik på rediger-knappen for den række.
  5. Vælg alt teksten i option_value-feltet, kopiér den, og indsæt den i en tekst-editor.
  6. Når teksten er kopieret til et sikkert sted, kan du slette den fra phpMyAdmin.
  7. Klik på Udfør for at indsende ændringen.

Du kan genaktivere dine plugins når som helst ved at redigere active_plugins-indtastningen og indsætte den tekst igen, som du fjernede tidligere.