GoDaddy Studio Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Eksportér mit GoDaddy Studio -projekt som en video

Hvis dit GoDaddy Studio -projekt har mere end en side eller indeholder en video, kan det eksporteres som en .MOV- (iOS) eller .MP4 -fil (Android).

Bemærk: Videoeksport er i øjeblikket kun tilgængelig i GoDaddy Studio -appen på iOS- og Android -enheder. Det er gratis for alle GoDaddy Studio -kunder.
  1. Log på din GoDaddy Studio -app.
  2. I nederste højre hjørne trykker du på Projekter og derefter på det projekt, du vil eksportere.
  3. Tryk på i øverste højre hjørneGoDaddy Studio eksportikon til iOS Eksportér .
  4. I nederste venstre hjørne trykker du på Gem .
    Gem dit projekt i iOS
  5. (Valgfrit) Videoer gemmes som standard i Full HD -opløsning (1080p). Du ændrer disse indstillinger ved at trykke påIndstillinger tandhjul til iOS Videoindstillinger .
    Ikon for videoindstillinger i Android
    Her kan du vælge en lavere opløsning (720p) og ændre, hvor længe siderne vises i videoen. Når du er færdig, skal du trykke på pilen nedad for at lukke Videoindstillinger.
    Videoindstillinger i iOS
  6. Tryk på Gem som video (.MOV) .
    Gem som en film i iOS
Dit projekt gemmes straks på din enhed som en .MOV -fil. Du kan derefter dele det hvor som helst du vælger, f.eks. For at oprette et indlæg på sociale medier eller tilføje eller erstatte et billede på din GoDaddy -hjemmeside .
  1. Log på din GoDaddy Studio -app.
  2. I nederste højre hjørne trykker du på Projekter og derefter på det projekt, du vil eksportere.
  3. Tryk på i øverste højre hjørneGoDaddy Studio eksportikon til Android Eksportér .
  4. I nederste venstre hjørne trykker du på Gem .
    Gem dit projekt i Android
  5. (Valgfrit) Din video gemmes som standard i Full HD -opløsning (1080p) med en billedhastighed på 60 fps, hvilket er video i højeste kvalitet. Du ændrer disse indstillinger ved at trykke påIndstillinger tandhjul til Android Eksportér filmindstillinger .
    Ikon for videoindstillinger i Android
    Her kan du vælge en lavere opløsning (720p) og billedhastighed (30 fps) og indstille, hvor længe siderne vises i videoen. Når du er færdig, skal du trykke på pilen nedad for at lukke Eksportér filmindstillinger.
    Videoindstillinger i Android
  6. Tryk på Gem alle sider som film .
    Gem som en film i Android
Dit projekt gemmes straks på din enhed som en .MP4 -fil. Du kan derefter dele det hvor som helst du vælger, f.eks. For at oprette et indlæg på sociale medier eller tilføje eller erstatte et billede på din GoDaddy -hjemmeside .