Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Find brugernavnet til min Gen 4 -server

Sådan finder du brugernavnet til din 4. generations VPS eller dedikerede server. Du skal bruge dit brugernavn for at oprette forbindelse via SSH eller til at oprette forbindelse til serveren via Remote Desktop (RDC) .

1. Log ind på din GoDaddy-konto. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere og klikke på Administrer ud for den 4. generations server, som du vil bruge.
  3. I kontoens kontrolpanel skal du vælge Indstillinger øverst på siden.
    vælg indstillinger
  4. I afsnittet Adgang er dit brugernavn under Loginoplysninger .