Ret fejl med blandet indhold i WordPress

Når du har tilføjet et SSL og aktiveret HTTPS, opdager du måske, at visse billeder ikke vises korrekt mere. Hvis du har tilføjet et SSL for nylig, kan du følge en af disse anvisninger for at løse dit problem.

Brug en plug-in

Følg disse trin for at installere Really Simple SSL plug-in.

1. Installér en plug-in i WordPress.
  2. Aktivér et plug-in i WordPress.
  3. Vælg SSL under Indstillinger.
  4. Forudsat, at dit SSL er aktivt, kan du klikke på knappen Aktivér SSL.
  5. Gennemse din site for at bekræfte, at dine billeder vises korrekt.

Bemærk: Denne WordPress plug-in er en tredjeparts plug-in – gennemse udviklerens side for problemer med dens anvendelse.

Brug .htaccess- eller web.config-fil

1. Opret forbindelse til din hosting med FTP.
  2. Omdiriger automatisk HTTP til HTTPS.
  3. Du har nu konfigureret omdirigeringen til HTTPS.
  4. Gennemse din site for at bekræfte, at dine billeder vises korrekt.

Flere oplysninger: