Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Jeg kan ikke logge ind på min Poynt -konto

Poynt og GoDaddy har slået sig sammen ! Det betyder, at du nu bruger dit GoDaddy -brugernavn og din adgangskode til at logge ind på din Poynt -konto.

Hvis du har problemer med at logge ind på din Poynt -konto, kan følgende oplysninger hjælpe dig.

• Sørg for, at du bruger dit GoDaddy -brugernavn og din adgangskode til at logge på Poynt. Dine loginoplysninger til GoDaddy logger dig nu ind på både Poynt og GoDaddy. Hvis du havde andre Poynt -legitimationsoplysninger før, vil de ikke længere fungere.
  • Hvis du ikke er sikker på, hvad dit GoDaddy -brugernavn eller kundenummer er, skal du følge disse trin for at få dit brugernavn og kundenummer .
  • Hvis du ikke kan huske din GoDaddy -adgangskode, eller hvis din konto er låst, kan du prøve at nulstille din adgangskode .
  • Hvis du har aktiveret totrinsgodkendelse på din GoDaddy-konto, skal du kontrollere, om der er et problem med din totrinsgodkendelse .

Næste trin:

• Hvis intet ser ud til at virke, skal du ikke bekymre dig! Hvis du allerede har oprettet forbindelse til dine Poynt- og GoDaddy -konti, kan du anmode om adgang til din konto, så vi er glade for at komme tilbage på sporet. Når først du har fået dine GoDaddy -legitimationsoplysninger rettet, kan du bruge dem til at logge på både Poynt og GoDaddy.
    Hvis du ikke har tilknyttet dine Poynt- og GoDaddy -konti endnu, skal du sende en besked til support@poynt.com for at få hjælp til at gendanne dine Poynt -legitimationsoplysninger.