Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Log på min Poynt -konto

Log på din Poynt -konto for at få adgang til dit Poynt -dashboard og dine kontooplysninger. På nuværende tidspunkt er der ikke adgang til Poynt -dashboardet direkte via GoDaddy.

Bemærk: Poynt og GoDaddy har slået sig sammen ! Det betyder, at Poynt-kunder skal foretage en engangshandling for at oprette forbindelse til en GoDaddy-konto. Når først kontoerne er tilsluttet, skal du bruge de samme legitimationsoplysninger til at logge ind på Poynt og GoDaddy .

1. Fra Log ind på Poynt -hjemmesiden .
  2. Indtast e -mailadressen og adgangskoden til din Poynt -konto, og vælg Log ind .
  3. Hvis du ikke allerede har knyttet en GoDaddy-konto til din Poynt-konto, bliver du bedt om at udføre en af følgende engangshandlinger:
    • Link en eksisterende GoDaddy -konto : Hvis du allerede er en GoDaddy -kunde, skal du vælge Link konto . Indtast dit GoDaddy -brugernavn eller dit kundenummer og din adgangskode , og vælg Log ind . (Hvis du ikke kan huske dine GoDaddy -oplysninger, kan du her hente dit brugernavn og nulstille din adgangskode .)
    • Opret en ny GoDaddy -konto : Hvis du ikke har en GoDaddy -konto endnu, skal du vælge Opret ny konto . Indtast et brugernavn og en adgangskode , og følg derefter anvisningerne på skærmen for at acceptere GoDaddys vilkår og betingelser og tilknytte din nye konto.
    • Accepter GoDaddy -vilkår og betingelser : Hvis du ikke bliver bedt om at linke eller oprette en GoDaddy -konto, kan du blot acceptere GoDaddy -vilkårene og -betingelserne. Dette opretter automatisk en GoDaddy -konto til dig ved hjælp af dine Poynt -loginoplysninger.
  4. Når du har linket eller oprettet en GoDaddy -konto, skal du bruge de samme GoDaddy -legitimationsoplysninger til at logge ind på både dit Poynt -dashboard og din GoDaddy -konto fremover.