Administreret WordPress Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Migrer mit WordPress -site manuelt

Manuel flytning af et WordPress -site til din Pro Administreret WordPress -konto er kompliceret og kan være forvirrende, hvis du ikke kender dig rundt et par stykker software, der generelt bruges af it -folk - specifikt en FTP -klient som FileZilla, en SSH -klient som Terminal, den gamle skolens kommandolinjegrænseflade og phpMyAdmin, en databasehåndteringsapp.

Bemærk: Giv dig selv 30-60 minutter på at færdiggøre alle seks dele.

Denne procedure fører dig hele vejen igennem manuelt at flytte et WordPress -site til din GoDaddy Pro Administreret WordPress -konto. Denne procedure virker muligvis ikke til at flytte et WordPress -site til et andet hostingmiljø. Prøv kun denne procedure , hvis værktøjet til automatisk overflytning ikke er i stand til at flytte dit WordPress-site alene.

Manuel flytning af et WordPress -site til din Administreret WordPress -konto består af følgende seks dele:

Bemærk: Hver af disse dele antager, at du allerede har en Pro Administreret WordPress -konto .