Administreret WordPress Hjælp

Upload dine websitefiler

Påkrævet: Du skal bruge følgende for at udføre disse trin:
  • En FTP-app (File Transfer Protocol) til at flytte dine webstedsfiler. Vi anbefaler FileZilla.
  • Hvis din WordPress-site hostes i en Managed WooCommerce Stores plan, skal du konfigurere SFTP-adgang, før du opretter forbindelse til en FTP-app.

Trin 3 i Migrer min WordPress-site manuelt-serien.

Det er tid til at uploade website-filerne, som du downloadede i det tidligere trin – Download dine website-filer. Et stort site med mange billeder og andre mediefiler vil forlænge det tidsrum, der skal til for at gennemføre overførslen. Disse trin antager, at du anvender FileZilla som din FTP-app.

1. Opret forbindelse til det nye WordPress-site med en FTP-app. (Har du brug for hjælp til at oprette forbindelse til FTP?)
  2. I Lokal site-delen af FileZilla finder du mappen wp-content, som du downloadede tidligere. Vælg mappen, højreklik (Windows) eller anvend Control + museknappen (macOS), og vælg derefter Upload.
    vælg den mappe som skal uploades
  3. Du vil se en advarsel om at Destinationsfilen findes allerede. Vælg Overskriv, Brug altid denne handling og Anvend kun for nuværende kø.
    vælg indstillinger for overskrivning
  4. Vælg OK .

Du skal ikke fortsætte til det næste trin, før FTP-appen fuldfører overførslen af dine filer. Større sites tager længere tid at uploade.