Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Upload dine websitefiler

Trin 3 i serien Migrer mit WordPress -site manuelt.

Påkrævet: Du skal bruge en FTP -klient for at uploade dine websitefiler. Vi anbefaler Filezilla .

Upload de WordPress -sidefiler, du downloadede i Download dine site -filer med en FTP -klient. Et stort antal billeder eller andre mediefiler forlænger den tid, det tager at uploade.

1. Opret forbindelse til din Managed WordPress -konto med en FTP -klient. (Har du brug for hjælp til at oprette forbindelse til FTP? )
  2. I FileZilla på Lokal site -side af grænsefladen skal du findewp-content mappe, du downloadede . Vælg mappen, højreklik derefter på (Windows) eller kontrol + museknappen (MacOS), og vælg Upload .
    vælg den mappe, der skal uploades
  3. Du får vist en advarsel om, at målfilen allerede findes . Vælg Overskriv , brug altid denne handling og Anvend kun på den aktuelle kø .
    vælg overskrivningsindstillinger
  4. Vælg OK .

Gå ikke videre til næste trin, før FTP -klienten har uploadet dine filer.