Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Eksportér din database

Trin 2 i serien Migrer mit WordPress -site manuelt.

Advarsel: Hvis du migrerer en onlinebutik, skal du sætte dit website i vedligeholdelsestilstand, før du eksporterer databasen, for at forhindre ordrer i at blive placeret. Du skal tilføje et plugin som f.eks. Smart vedligeholdelsestilstand .

Hvordan du eksporterer databasen til dit WordPress -site, afhænger af din nuværende vært. Disse trin forudsætter, at du (som mange WordPress -brugere) bruger cPanel med phpMyAdmin .

1. Log på din cPanel -hostingkonto til det WordPress -site, du flytter, og start phpMyAdmin . Hvis dit WordPress -site er hostet på en GoDaddy Linux -hostingkonto, skal du følge denne vejledning for at få adgang til din cPanel phpMyadmin .
  2. I menuen til venstre skal du vælge dit WordPress -websites database.
    liste over databaser i phpMyAdmin
  3. Vælg Eksportér i den øverste menu.
    vælg eksport
  4. På listen Eksportmetode skal du vælge Hurtig og derefter .
    Vælg hurtig installation og gå derefter

En fil med filtypen .sql eksporteres til standardplaceringen for download på din computer.