Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Importér din database

Trin 4 i serien Migrer mit WordPress -site manuelt.

Advarsel: Dette trin i serien udføres på den Managed WordPress -konto, som du migrerer til. Hvis du udfører disse trin i den database, du flytter fra, mister du dine data.

Importér den WordPress -database, som du eksporterede . Du bruger phpMyAdmin til at få dette gjort.

1. Åbn phpMyAdmin. ( Brug for hjælp til at åbne phpMyAdmin? )
  2. I menuen til venstre skal du vælge dit databasenavn.
    vælg databasenavn
  3. På fanen Struktur skal du vælge Kontrollér alle .
    afkryds alle felterne
  4. Ved siden af afkrydsningsfeltet Alle under Med valgt skal du vælge Slip .
    vælg drop fra menuen
  5. Under Vil du virkelig have det skal du vælge Ja .
  6. I menuen til venstre skal du kontrollere, at tabellerne er faldet. Det skal vise nul tabeller.
    Sørg for, at tabeldatabase er tom
  7. På fanen Import under Fil, der skal importeres , skal du vælge Vælg fil . Find og vælg den SQL -fil, du tidligere har eksporteret, og vælg derefter Åbn . Sørg for at vælge Delvis import og SQL som formatet på den importerede fil.
    vælg fanen Import
    vælg importindstillinger
  8. Vælg .
  9. Notér dit tabelpræfiks, når du har importeret din database. Du skal bruge dette, når du foretager dine endelige ændringer . I dette eksempel er tabelpræfiksetwp_ :
    tabelpræfiks i phpMyAdmin