Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Foretag endelige ændringer

Sidste trin i serien Migrer mit WordPress -site manuelt.

Påkrævet: Du skal bruge følgende for at foretage de endelige ændringer og fuldføre din manuelle overflytning:
  • En FTP -klient til at få adgang til dit sites konfigurationsfil. Vi anbefaler Filezilla .
  • Et teksteditor til redigering af dit sites konfigurationsfil - wp -config.php. Vi anbefaler Notepad ++ . Rediger ikke filer med et tekstbehandlingsprogram som f.eks. Microsoft Word.
  • Dit databasetabels præfiks fra trinnet - Importér din database .

Foretag de endelige ændringer af dit sites konfigurationsfil ved at oprette forbindelse til en FTP -klient og redigerewp-config.php fil. Du skal opdatere tabelpræfikset samt tildele din nye Siteurl og dit Hjem . Disse ændringer lader dit site oprette forbindelse til din nye database.

1. Opret forbindelse til din Managed WordPress -konto med en FTP -klient. (Har du brug for hjælp til at oprette forbindelse til FTP ?)
  2. Højreklik i FileZilla på siden Ekstern site for grænsefladenwp-config.php , og vælg derefter Vis/rediger .
    vælg cofigureringsfilen og rediger
  3. Find i din editor$table_prefix og rediger for at afspejle det korrekte præfiks for den database, du importerede . I eksemplet nedenfor var det oprindelige tabelpræfiks'wp_9666d08kk3_' og vi opdaterede det til'wp_' .
    gammelt tabelpræfiks
    nyt tabelpræfiks
  4. Rediger Siteurl og Home, så de matcher det domæne, der er knyttet til din nye Managed WordPress -konto. I dette eksempel har vi det midlertidige domæne, der blev tildelt, da kontoen blev oprettet: 'pxk.0e5.myftpupload.com'. Brug det domæne, der er specifikt for din kontosituation.
    1. Siteurl: define ('WP_SITEURL', 'http://coolexample.com ');
    2. Hjem: define ('WP_HOME', 'http://coolexample.com ');

opdateret siteurl og home i konfigurationsfilen

Bemærk: Definition af Siteurl og Hjem i dinwp-config.php er midlertidig, indtil du er klar til at pege dit domæne mod denne nye hostingkonto.

5. Gem ændringerne i din editor. Dette får FileZilla til at anerkende, at der er foretaget en ændring, og tilbyder at uploade filen tilbage til serveren. I FileZilla skal du vælge Ja .
    vælg Ja for at uploade filen

Tillykke! Du er færdig manuelt med at migrere dit WordPress -site til din Managed WordPress -plan.

Relaterede trin

• Når du er klar til at pege dit domæne til din nye Administreret WordPress -plan, skal du finde og vælge linket Skift domæne i dit admin -dashboard, så sørger vi for resten for dig.
    Midlertidig meddelelse om domæne i WordPress
  • Hvis dit domæne er registreret på en anden GoDaddy -konto, skal du finde din IP -adresse og derefter ændre din A -record .