Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Download dine site -filer

Trin 1 i serien Migrer mit WordPress -site manuelt.

Hvis du manuelt skal migrere dit WordPress -site til en Managed WordPress- eller Pro Managed WordPress -konto, skal du downloadewp-content mappe, som indeholder alle billeder og andre medier til det site, du vil flytte. Hvordan du gør dette afhænger af din nuværende vært. Hvis du f.eks. Har en GoDaddy Linux -hostingkonto, kan du bruge cPanel File Manager eller en FTP -klient som Filezilla . Denne procedure forudsætter, at du (som mange WordPress -brugere) bruger cPanel.

1. I cPanel til dit WordPress -site skal du åbne Filhåndtering .
  2. I bibliotekstræet til venstre skal du vælge public_html .
  3. På listen over filer til højre skal du vælge wp-content (Hvis dit website er installeret i en anden mappe, kan du finde oplysningerne i dit site i cPanels Installatron ).
    hvor er mappen wp-content
  4. Fra værktøjslinjen over mappetræet og fillisten skal du vælge Komprimer .
  5. Under Komprimeringstype skal du vælge Zip -arkiv og derefter Komprimere filer .
    vælg komprimeringsfiler
  6. Når filhåndteringen opretterwp-content.zip , luk boksen med komprimeringsresultater. Du skulle se den nye zip -fil på listen. Hvis ikke, skal du vælge Genindlæs for at opdatere.
  7. Vælgwp-content.zip og vælg derefter Download . Zip -filen kopieres til standardplaceringen for download på din computer.
    download zip -fil
  8. Find den fil på din computer, og pak den ud. (Til MacOS eller Windows )