Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Om .ASSOCIATES -domæner

Donuts er sponsor og backend -udbyder for .ASSOCIATES -udvidelsen.

Hvem kan registrere .ASSOCIATES -domæner?

Alle kan registrere .ASSOCIATES-domænenavne efter først-til-mølle-princippet.

Registreringsrestriktioner

Når du registrerer et .ASSOCIATES -domæne, skal du følge specifikke krav.

• Skal bruge : 1-63 tegn
  • Kan bruges : Bogstaver (az-tegn), tal (0-9) og bindestreger (undtagen i domænenavnets 3. eller 4. tegn)
  • Kan ikke bruge : Specialtegn (f.eks. & Og #)
  • IDN'er : Understøttes

Funktioner

Refusioner

For oplysninger om refusion, se vores refusionspolitik . De fleste domæner følger Standard Refusionsbetingelser , men visse domæner kan have undtagelser eller kan måske slet ikke refunderes. Gennemse oplysningerne under Produkter med særlige refusionsbetingelser > Registreringer/fornyelser og produkter for domænenavne, der ikke kan refunderes .

Navneserverkrav

• Skal bruge : 1-13 navneservere
  • Kan bruge : DNSSEC , IPv4, IPV6