Omdiriger min WordPress -hjemmeside til HTTPS til Plesk -hosting

Hvis du har et sikkert certifikat (SSL) på din WordPress -hjemmeside, kan du automatisk omdirigere besøgende til den sikre (HTTPS) version af dit website for at sikre, at deres oplysninger er beskyttet.

Bemærk: Der er adskillige plug-ins til rådighed for WordPress, som kan omdirigere din URL automatisk, efter at du har installeret dit SSL-certifikat. For hjælp til WordPress -plugins, se wp.org

Hvordan du omdirigerer trafikken afhænger af, hvilken hosting-type, du har.

WordPress installeret på Plesk/Windows -hosting

1. Log ind på dit WordPress-administratorpanel.
  2. Klik på Indstillinger og derefter på Generelt .
  3. Skift din WordPress -URL og Site -URL frahttp://coolexample.com tilhttps://coolexample.com og klik på Gem ændringer .
  4. Opret en web.config -fil i mappen httpdocs
  5. Indsæt nedenstående kode i din web.config -fil, og gem filen.
    <configuration><system webserver=""><rewrite><rules><clear></clear><rule name="Redirect to https" stopprocessing="true"><match url="(.*)"></match><conditions><add input="{HTTPS}" pattern="off" ignorecase="true"></add></conditions><action type="Redirect" url="https://{HTTP_HOST}{REQUEST_URI}" redirecttype="Permanent"></action></rule><rule name="Main Rule" stopprocessing="true"><match url=".*"></match><conditions logicalgrouping="MatchAll"><add input="{REQUEST_FILENAME}" matchtype="IsFile" negate="true"></add><add input="{REQUEST_FILENAME}" matchtype="IsDirectory" negate="true"></add></conditions><action type="Rewrite" url="index.php/{R:0}"></action></rule></rules></rewrite></system></configuration>