Omdiriger min WordPress -hjemmeside til HTTPS til Plesk -hosting

Hvis du har et sikkert certifikat (SSL) på din WordPress -hjemmeside, kan du automatisk omdirigere besøgende til den sikre (HTTPS) version af dit website for at sikre, at deres oplysninger er beskyttet.

Bemærk: Der er adskillige plug-ins til rådighed for WordPress, som kan omdirigere din URL automatisk, efter at du har installeret dit SSL-certifikat. For hjælp til WordPress -plugins, se wp.org

Hvordan du omdirigerer trafikken afhænger af, hvilken hosting-type, du har.

1. Log ind på dit WordPress-administratorpanel.
  2. Klik på Indstillinger og derefter på Generelt .
  3. Skift din WordPress -URL og Site -URL frahttp://coolexample.com tilhttps://coolexample.com og klik på Gem ændringer .
  4. Opret en web.config -fil i mappen httpdocs
  5. Indsæt nedenstående kode i dinweb.config filen og gem den.
    konfiguration > system.webServer > omskriv > regler > > / / rule name = "Redirect to https" stopProcessing = "true"> match url = "(.*)" / > betingelser > add input = "{HTTPS} "pattern =" off "ignoreCase =" true " / > /betingelser > action type = "Redirect" url = "https://{HTTP_HOST}{REQUEST_URI} "redirectType =" Permanent " / > /regel > regelnavn = "Hovedregel" stopProcessing = "true"> match url = ".*" / > conditions logicalGrouping = "MatchAll"> add input = "{REQUEST_FILENAME} "matchType =" IsFile "negate =" true " / > add input = "{REQUEST_FILENAME} "matchType =" IsDirectory "negate =" true " / > /betingelser > action type = "Rewrite" url = "index.php / {R: 0}" / > /regel > /regler > /omskriv > /system.webServer > /konfiguration >