Tilføj bruger-e-mailkonti

I takt med at din virksomhed vokser, kan dine medarbejdere få brug for deres egne Microsoft 365 e-mailadresser. Tilføj en bruger til din konto for at konfigurere en ny e-mailadresse.

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Vælg Køb flere e-mail. (Hvis du tidligere har slettet en bruger, kan du ikke bruge den kredit til at oprette en ny konto, før den gamle er helt fjernet, hvilket kan tage op til en dag).
  3. Det næste trin afhænger af mængden og typen af tilgængelige brugere, som du har på din konto:
    • Hvis du har flere tilgængelige kontotyper, skal du vælge den Microsoft 365-kontotype, du vil konfigurere, og vælge Kom godt i gang.
    • Hvis du har én tilgængelig kontotype, skal du springe dette trin over og fortsætte.
    • Hvis du ikke har nogen tilgængelige brugere, skal du købe en ny Microsoft 365-konto for at tilføje brugere.
  4. Vælg det domæne, som du vil bruge, og vælg Fortsæt. (Hvis du vil konfigurere en e-mail med et eksternt domæne, skal du vælge Et domæne, der ikke er inkluderet på min GoDaddy-konto og følge vejledningen for at konfigurere din e-mail på et eksternt domæne.)

Bemærk: Hvis du allerede har konfigureret Workspace Email til dit domæne, vil du få vise en meddelelse om Eksisterende e-mail. Vælg Fortsæt, og skift din personlige e-mailtjeneste til Microsoft 365.

5. På siden Opret ny e-mailkonto udfylder du følgende:
    Brugeroplysninger Hvad man gør
    Brugernavn Angiv et navn før @-symbolet.
    Fornavn Angiv brugerens fornavn.
    Efternavn Angiv brugerens efternavn.
    Kontotype Vælg den Microsoft 365-kontotype, som du ønsker at benytte. Dette valg vises kun, når du har forskellige kontotyper tilgængelige.
    Del kontakter og filer med Vælg andre domæner, som du ønsker at dele e-mailkontakter, kalendere og filer med. Eller vælg Del ikke. Dette valg vises kun, når du har andre tilgængelige domæner, og når du skal konfigurere flere brugere.
    Administratortilladelser Hvis du allerede har angivet en administratorkonto, er det ikke nødvendigt at oprette andre, medmindre du vil give disse brugere administratortilladelser til din Microsoft 365-konto. Denne mulighed vises kun, når du har flere brugere, der skal konfigureres.
    Adgangskode Angiv en adgangskode (eller brug en midlertidig adgangskode) til denne konto.
    Send kontoinfo til Angiv op til fem e-mailadresser, som du gerne vil have sendt brugerkontomeddelelser til.
  6. Vælg Opret. Så er du færdig! Den e-mailadresse, du har angivet til meddelelser, modtager en e-mail, når din Microsoft 365-konto er klar.