Tilføj bruger-e-mailkonti

Hvis du har købt flere Office 365-brugere, kan du oprette de ekstra bruger-e-mailadresser i din konto.

1. I din Office 365-konto klikker du på Kontrolpanel.
  2. Klik på Tilføj bruger.
  3. Det næste trin afhænger af mængden og typen af tilgængelige brugere, som du har i din konto.
    Hvis du har Skal du gøre følgende
    Flere tilgængelige kontotyper Vælg den Office 365-kontotype, du vil konfigurere, og klik på Kom godt i gang
    Kun én tilgængelig kontotype Spring dette trin over, og fortsæt
    Ingen tilgængelige brugere Du skal købe en ny Office 365-konto for at tilføje brugere. Klik på Se indstillinger for at købe en ny konto.
  4. Vælg det domæne, som du vil bruge, og klik derefter på Fortsæt.
    • ‌‌Hvis du vil konfigurere e-mail på et domæne, der er registreret med en anden GoDaddy-konto, en anden navneserver eller et andet firma, skal du vælge et domæne, som ikke er i min GoDaddy-konto og indtaste det domænenavn, du vil bruge. Du skal følge trinnene til at konfigurere din e-mail på et eksternt domæne.
    • ‌‌Hvis du allerede har Workspace Email konfigureret for dette domæne, vil du få vist en meddelelse om Eksisterende e-mail. Klik på Fortsæt, og følg disse instruktioner for at skifte dit domænes e-mailtjeneste til Office 365.
  5. På siden Opret ny e-mailkonto indtaster du følgende felter:
    Felt Hvad man gør
    Brugernavn Angiv et brugernavn før @-symbolet.
    Fornavn Angiv brugerens fornavn.
    Efternavn Angiv brugerens efternavn.
    Kontotype Vælg den type Office 365-konto, som du ønsker at benytte. Dette valg vises kun, når du har forskellige tilgængelige kontotyper.
    Del kontaktpersoner og filer med Vælg andre domæner, som du ønsker at dele e-mail, kontaktpersoner, kalendere og filer med, eller vælg Del ikke. Dette valg vises kun, når du har andre tilgængelige domæner, og når du har konfigureret flere brugere.
    Administratortilladelser Hvis du allerede har angivet en administratorkonto, er det ikke nødvendigt at oprette andre, medmindre du vil give disse brugere administratortilladelser til din Office 365-konto. Denne mulighed vises kun, når du har flere brugere, der skal konfigureres.
    Opret en adgangskode Indtast adgangskoden til denne konto
    Send kontoinfo til Angiv op til 5 e-mailadresser, som du gerne vil have sendt kontomeddelelser til.
  6. Klik på Opret.

Det var det, du er færdig! Den e-mailadresse, du har angivet til kontomeddelelser, modtager en e-mail, når "din Office 365-konto er klar".

Næste trin

• I e-mailen kan du klikke på linket E-mail log-ind for at få adgang til den nye e-mailkonto online! Du kan finde yderligere oplysninger i