Office 365 fra GoDaddy Hjælp

Tilføj bruger-e-mailkonti

Hvis du har købt flere Office 365-brugere, kan du oprette de ekstra bruger-e-mailadresser i din konto.

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Office 365 e-mail og produktivitet, og derefter på Administrér ved siden af den plan, som du vil bruge.
  3. Klik på Tilføj bruger.
  4. Hvis du har både e-mail-type konti og ikke-e-mail-type konti, klikker du på Kom godt i gang under Du har e-mail....

BEMÆRK: Hvis du kun har en tilgængelig type Office 365-konto, vil du springe dette trin over.

5. Vælg det domænenavn, som du ønsker at bruge, og klik på Fortsæt for at opstille en ny e-mailkonto.
  6. BEMÆRK: Hvis du kun har et tilgængeligt domæne, vil du springe dette trin over.

7. På siden Opret ny e-mailkonto indtaster du følgende felter:
    Felt Hvad man gør
    Brugernavn Indtast et brugernavn. Domænenavnet er allerede oplyst.
    Fornavn og Efternavn Indtast et for- og efternavn.
    Kontotype Vælg den type Office 365-konto, som du ønsker at benytte. Dette valg vises kun, når du har forskellige tilgængelige kontotyper.
    Del kontaktpersoner og filer med Vælg andre domæner, som du ønsker at dele e-mail, kontaktpersoner, kalendere og filer med, eller vælg Del ikke. Dette valg vises kun, når du har andre tilgængelige domæner.
    Administratortilladelser Vælg Ja hvis du ønsker, at denne konto skal have administratortilladelser. Som en bedste praksis bør du konfigurere din første e-mailkonto som en Administrator, således at du kan administrere din konto.
    Adgangskode Vælg Opret med en midlertidig adgangskode for at sende en midlertidig adgangskode til den nye bruger. Brugere har 21 dage til at logge ind på deres Office 365-konto og ændre adgangskoden.
    Alternativ e-mailadresse til underrettelser Indtast den e-mailadresse, hvor den nye bruger vil modtage underrettelser.
  8. Klik på Opret.

Du vil underrettet om, at den nye brugerkonto er blevet oprettet. Når den er klar, vil brugeren blive underrettet om deres alternative e-mailadresse. Derfra kan de klikke på linket for at få adgang til deres e-mail og installere deres nye Office-software.