Tilføj digitale produkter

Når du sælger produkter i din Website Builder-webshop, kan du tilbyde fysiske eller digitale varer. Denne artikel handler om tilføjelse af digitalprodukter, som kan downloades, såsom videoer eller lydfiler. Se denne artikel angående tilføjelse af fysiske produkter, som sendes til dine kunder.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Når din webshop vises, skal du vælge Administrér butik.
  3. Gå til fanebladet Butik, og vælg Tilføj produkt.
    Vælg Tilføj produkt
  4. Gå til siden Tilføj produkt, find afsnittet Produkttype, og vælg Digital.
    Vælg Digital-knappen
  5. Begynd med at angive et produktnavn og en pris, som begge er påkrævede felter. Udfyld de resterende felter efter behov.
    Feltnavn Forklaring
    Udsalgspris Viser udsalgspris med den oprindelige pris overstreget
    Afgiftskategori Kategorien er som standard indstillet til Digitalprodukter. Hvis produktet tillægges moms, skal menuen ændres til Standard. Eller vælg Afgiftsfri.
    Synlighed Fjern markering ved Vis i butik for at skjule sæsonvarer, eller hvis du senere vil visse flere produkter samtidigt.
    Kategorier Du kan gøre det lettere for dine kunder at finde artikler ved at oprette kategorier som beklædning, husholdningsartikler, legetøj. Du kan læse mere om at oprette underkategorier under Tilføj produktkategorier.
  6. Hvis du vil tilføje et billede eller video, skal du trykke på én af de to knapper, gennemse og vælge den ønskede fil, og dernæst trykke på Åbn.

Bemærk: Billeder skal være i formaterne .jpg, .jpeg, .gif eller .png, og må ikke overstige 10MB hver. (Du kan uploade billeder på op til 5000 x 5000 pixel, men den maksimale visning er 1920 x1080 pixel).

7. Vælg fanen Filer og vælg Tilføj fil. Når du har tilføjet og navngivet din produktfil, vælger du Gem for at uploade den. (Brug om nødvendigt de to andre faner).
    tilføj og gem fil
    Fanenavn Brug det til at
    Beskrivelse Tilføje oplysninger om produktet.
    Filer Tilføj og upload en digital fil for produktet, såsom en video- eller lydfil.

Bemærk: Sælger kan uploade op til 10 filer pr. produkt, og hver fil må højst være 2 GB. Kunden, som køber produktet, modtager en unik URL-adresse for hver fil, og kan downloade filen op til tre gange.

Søgemaskiner Tilføjer automatisk et direkte link til produktet, som kan ændres.
  8. Vælg Gem igen, når du er færdig, eller vælg Gem og tilføj en anden for at tilføje flere produkter.

Bemærk: Du kan tilføje over 5.000 produkter til din webshop – i enhver kombination af fysiske og digitale produkter. Du kan højst uploade 100 produkter ad gangen. Du kan tilføje eller importere produkter til din butik, men du kan ikke eksportere. (InstantPage-brugere kan ikke tilføje over seks produkter i alt, og det er ikke muligt at uploade flere på én gang.)

9. Ændringerne træder i kraft, når du udgiver din hjemmeside.