Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj en blog til min hjemmeside

Opret nyt indhold på din blog for at engagere besøgende og opbygge autoritet. Tips, iøjnefaldende billeder, lækre opskrifter eller branchens indsigt-bloggenstande behøver ikke være lange. Konsistens tæller mere end perfektion: Pointen er at få dit site til at skille sig ud i den digitale skare.

Denne video er en del af introduktionsserien til Tilføjelse af avanceret funktionalitet i Hjemmesideprogram og brug af en blog til din virksomhed .

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ud for dit website for at åbne din side.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger side for at åbne dit hjemmesideprogram.
  4. Gå til den side og placering, hvor du vil tilføje dine blogindlæg til dit website, og tilføj et afsnit .
  5. Søg efter afsnittet Blog . Du kan kun tilføje et blogafsnit pr. Side. Hvis du ikke ser en tilgængelig blog -sektion, skal du rulle, indtil du finder den, og derefter holde markøren over den og bruge pilene til at flytte den op eller ned.
  6. Rediger titlen på bloggen på hjemmesiden. Vælg afsnittet Blog, og brug editorpanelet til højre for også at redigere titlen på bloggen, såvel som layout, accentfarve og baggrundsbillede. Når du har tilføjet mindst et blogindlæg, kan du også vælge, hvilken kategori eller kategorier der skal vises. Eller tilføj en ny side .
  7. Vælg Ekstern blogfeed, hvis du vil vise blogindlæg fra et andet sted på dit site . Indtast feed -URL'en for den blog.
  8. Vælg Færdig .
  9. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Forhåndsvisning for at se resultaterne, og brug Udgiv dit website, når du er klar til at offentliggøre ændringerne.