Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj en blog til min hjemmeside

Ved at tilføje en blog til din hjemmeside kan du hurtigt slå nyt indhold op, så du kan fange og fastholde dine besøgendes interesse. Daglige tips, iøjnefaldende billeder, lækre opskrifter eller brancheindsigt – blogindlæg behøver ikke være lange. Hyppighed betyder mere end perfektion: Pointen er at få din hjemmeside til at skille sig ud fra den digitale mængde.

Du kan se en kort video om at gøre dette længere nede på siden.

Har du brug for lidt ekstra vejledning? Få eksperthjælp med indholdsstrategirådgivning til opsætning af din blog fra en GoDaddy -guide.

Bemærk: Hvis du blot vil vise en anden hjemmesides blog, skal du se Vis en anden hjemmesides blog på min hjemmeside.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af det website, som du vil ændre.
  3. Klik på Redigér site.
  4. Vælg plusknappen eller Tilføj afsnit, hvor du vil tilføje dine blogindlæg.
  5. Klik på panelet Min blog.
    klik på blog
  6. På dette tidspunkt kan du klikke på et hvilket som helst layout – du vælger det, du vil have, i næste trin.
    vælg layout
  7. Efter en kort bekræftelse vises, kan du ændre Layout , Accentfarve , Titel og, afhængigt af det valgte layout, Baggrundsbillede .
    Klik på Administrer blog

Tilpasning af dine blogindstillinger

• Layout : Klik på pilen for at skifte layout
    • Accent : Klik på et andet rektangel for at ændre kontrastfarve
    • Titel : Indtast felt for at ændre blogs afsnitsnavn
    • Min blog -knap: Lad den være markeret, medmindre du vil vise et andet websites blog .
    • Administrer blog : Skift skærmbilleder til blogeditoren.
    • Baggrundsbillede : Klik på pilen for at ændre fokuspunkt eller skifte billede

Bemærk: Knappen Færdig vises, så snart du foretager din første ændring, men du kan ignorere den for at foretage alle dine ændringer på samme tid.

8. Når du er færdig med dine ændringer, skal du klikke på Færdig for at lukke panelet eller klikke på Administrer blog for at gå direkte til blogredigering, hvor du kan redigere indlæg eller oprette nye.

Vis mig hvordan

Denne video er en del af introduktionsserien Tilføjelse af avancerede funktioner i Hjemmesideprogram