Tilføj en blog til min hjemmeside

Ved at tilføje en blog til din hjemmeside kan du hurtigt slå nyt indhold op, så du kan fange og fastholde dine besøgendes interesse. Daglige tips, iøjnefaldende billeder, lækre opskrifter eller brancheindsigt – blogindlæg behøver ikke være lange. Hyppighed betyder mere end perfektion: Pointen er at få din hjemmeside til at skille sig ud fra den digitale mængde.

Bemærk: Hvis du blot vil vise en anden hjemmesides blog, skal du se Display another site's blog on my website.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger webside.
  3. Klik på Tilføj til denne side i panelet til højre, eller klik på plus-knappen i hovedpanelet for at Tilføje afsnit.
    klik på Tilføj til side, eller tilføj afsnit
  4. Klik på panelet Min blog.
    klik på blog
  5. På dette tidspunkt kan du klikke på et hvilket som helst layout – du vælger det, du vil have, i næste trin.
    vælg layout
  6. Efter en kort visning af en bekræftelse kan du ændre Layout, Farvetone, Titel og, afhængig af det valgte layout, Baggrundsbillede.
    klik på administrer blog
    Tilpas dine blogindstillinger
    Layout Klik på pilen for at skifte layout
    Tone Klik på et andet rektangel for at ændre kontrastfarve
    Titel Indtast i feltet for at ændre navnet på bloggens afsnit
    Min blog-knap Lad det stå som markeret, hvis du vil vise en anden hjemmesides blog.
    Administrer blog Se trin 7 nedenfor
    Baggrundsbillede Klik på pilen for at ændre fokuspunkt eller skifte billede

Bemærk: Knappen Færdig vises, så snart du foretager din første ændring, men du kan ignorere den og foretage alle ændringer på én gang.

7. Når du er færdig med dine ændringer, skal du klikke på Færdig for at lukke panelet eller klikke på Administrer blog for at gå direkte til blogredigering, hvor du kan redigere indlæg eller oprette nye.