Hjemmesideprogram Hjælp

Tilføj en medarbejder i onlineaftaler

Hvis du har folk, der hjælper dig, som fx en medarbejder eller en assistent, så er det en god idé, at dine kunder kan lave aftaler med både dem og dig.

På siden abonnementer og priser kan du se, om Online-aftaler er tilgængelige på dit sprog og i dit land.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. På dit dashboard skal du vælge Aftaler og derefter vælge Medarbejdere i menuen. Du kan åbne dit dashboard, mens du er i hjemmesideeditoren, ved at vælge Dashboard i menuen Hjemmesideprogram øverst til venstre.
    Vælg menupunktet Aftaler i den øverste navigationslinje i dit dashboard, og vælg derefter Medarbejdere.
  4. Vælg Tilføj personale.
  5. Indtast medarbejderens oplysninger. Når du er færdig, skal du vælge knappen Gem. Nu kan du vælge din medarbejder, når du tilføjer en ny onlineaftale.