Hjemmesideprogram Hjælp

Tilføj onlineaftaler

Onlineaftaler er en god måde at få kunder til at planlægge tid med dig og dit personale på et tidspunkt, der passer jer alle. Planlæg at mødes i din virksomhed, et sted, din kunde vælger, via et online-/virtuelt møde eller enhver anden placering, du ønsker.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af det website, som du vil ændre.
  3. På dit dashboard skal du vælge Aftaler > Tjenester i menuen. (Du kan åbne dit dashboard, mens du er i hjemmesideeditoren, ved at vælge Dashboard i menuen Hjemmesideprogram øverst til venstre.)
  4. Vælg Tilføj tjeneste.
  5. Vælg en af de tre typer aftaler:
    Tre typer aftaler: Aftaler, engangsarrangement og gentagelsesarrangement
    • Aftaler åbner generelle tidsblokke op baseret på din kalender. Du angiver oplysningerne, og kunderne vælger det tidspunkt, der passer dem bedst.
    • Engangsarrangement lader dig opsætte en særlig begivenhed, der kun finder sted én gang.
    • Gentagelsesarrangementer åbner et regelmæssigt planlagt tidspunkt for et kursus eller en begivenhed. Når du opretter et gentagelsesarrangement, skal dine kunder stadig tilmelde sig hver aftale i serien enkeltvist.
  6. Udfyld alle de nødvendige oplysninger, markeret med en rød stjerne (*), afhængigt af hvilken aftaletype du vælger. Husk at tilføje et billede – aftaler med billeder får højere kundeengagement.
  7. Fra Tjenesteplaceringen vælger du, hvor I skal mødes.
    • Online/virtuelt lader dig specificere et onlinemødested og et kort tekstfelt til at oplyse en PIN-kode eller andre instrukser. Tilslut til Zoom for at oprette et unikt mødelink for hver booking. Eller indtast din egen URL-adresse som fx Google Hangouts.
    • Forretningsplacering er hvor din forretning ligger. (For at ændre den skal du gå til Indstillinger > Forretning under Aftaler i dashboard-menuen.)
    • Kundens placering lader kunden angive en placering efter oprettelsen af aftalen. (Kun muligt i Aftaler, ikke i Engangsarrangement eller Gentagelsesarrangementer.)
    • Andet er et fritekstfelt, hvor du kan indtaste en adresse eller placering
  8. Indstil priser, og hvordan du ønsker, at folk betaler.
    • Gratis: Der vises intet felt til accept af betaling, idet der ikke skal betales noget.
    • Beløb: Indstil en pris for din tjeneste eller dit arrangement. Husk at indstille onlinebetaling, hvis du indstiller fuld betaling eller depositum. Du kan acceptere betaling på tre måder:
      • Kræve fuld betaling: Personen, der tilmelder sig, skal betale det fulde beløb online.
      • Kræve depositum: Personen, der tilmelder sig, kan betale et beløb på forhånd (mindst USD 1 eller din valuta) og resten senere.
      • Personligt: Personen, der tilmelder sig, betaler ikke online, hvilket giver dem mulighed for at betale kontant, med check eller kort, når du ser dem.
    • Brugerdefineret: Brug denne indstilling til tekst i stedet for et tal. For eksempel "Ring for at få et tilbud," "Pris varierer" eller noget lignende.
  9. Når du er færdig, vælger du Gem. Dine aftaler opdateres automatisk på din hjemmeside. Du behøver ikke publicere din hjemmeside.

Bemærk: Når først en aftale er gemt, ændrer redigering kun fremtidige aftaler. Nuværende og tidligere aftaler ændres ikke. Derudover kan placeringen ikke ændres, men du kan gøre dette i stedet for.