Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilpas min hjemmeside

Kom online | Lær Website Builder at kende
Konfigurer mit visuelle brand | Tilpas min hjemmeside | Tilpas indhold
Bliv fundet med SEO | Opret forbindelse til social | Acceptér onlinebetaling

Din hjemmeside er det første sted, de fleste besøgende lander. Er det klart, hvem du er, og hvad du tilbyder? Er dit firmanavn og kontaktoplysninger nemme at finde? Har du et klart næste trin, eller en opfordring til handling (CTA), som dine kunder kan tage?

Mål for dette afsnit:

• Indstil virksomhedsnavn og kontaktoplysninger.
  • Få klarhed om, hvem du er, hvad du laver, og hvad du skal gøre næste.
  • Tilføj valgfri sektioner.

Anslået tid til at udføre: 15-30 minutter

Virksomhedsnavn og kontaktoplysninger

Lad os først kontrollere dine kontaktoplysninger. På den måde er alt allerede udfyldt, når vi tilføjer kontaktafsnit eller kortafsnit.

Åbn dit websted fra din Mine produkter side og vælg derefter Rediger hjemmeside til at åbne din hjemmeside editor.

Lad os gå til Indstillinger og derefter vælge Grundlæggende oplysninger .

Skærmbillede af hvor du finder området Indstillinger.

Gennemgå dit Site -navn , virksomhedskategori , e -mail , adresse og telefonnummer . Hvis du har foretaget nogen ændringer, skal du vælge Udført .

Senere, når du laver din hjemmeside nemt at finde og forbinde dine sociale medier, skal du sørge for din virksomheds navn, adresse og telefonnummer svarer nøjagtigt. Søgemaskiner foretrækker virksomheder med ensartede kontaktoplysninger og viser dem højere i søgeresultater.

Ændring af din hjemmesideprofil, Lektion 3 fra kurset Tilføjelse af avanceret funktionalitet i Hjemmesideprogram , giver dig vejledning i trinene.

Få klarhed om, hvem du er, hvad du laver, og hvad du skal gøre næste

Din hjemmeside har brug for tre grundlæggende ting: hvem du er, hvad du laver, og hvordan du kontakter dig (eller hvad du skal gøre næste gang).

Vælg Hjemmeside.

Skærmbillede af hvor du finder området Website.

Vælg sidehovedet på din hjemmeside. Du ønsker, at du, hvem du er, hvad du laver, og hvordan du kontakter dig (eller hvad du skal gøre næste), skal være helt indeholdt i det første afsnit af dit site. Skriv altid til din kundes synspunkt. Hvis du har brug for en fornyelse, omfatter vores vejledningskursus om markedsføring grundlæggende oprettelse af en kundepersona .

Først skal du opdatere dit sidehovedbillede (eller sidehovedvideo om nogle temaer) for at repræsentere din virksomhed. Hvis du er en blikkenslager i Seattle, skal du vise, at rør er fastgjort, skruenøgler eller en vandhane eller afløb. At vise et naturskønt billede af Space Needle hjælper os ikke med at vide, hvem du er, og hvad du laver.

Vælg Cover Media , og vælg derefter Change image (Skift billede) . Upload dit eget billede, eller brug et af vores royaltyfri stockbilleder. Når du er færdig med at redigere dit billede, din video og alt -tekst, skal du vælge Færdig .

Lad os derefter opdatere teksten. Dit sidehoved skal indeholde elementerne på en effektiv hjemmeside for små virksomheder . Brug dit løfte eller løsning som din overskrift, og derefter tilføje din sub-løfte eller et par sætninger om din virksomhed til §.

Til sidst skal du bruge et stærkt verbum på din handlingsknap, der fortæller folk, hvordan de kan kontakte dig (eller hvad de skal gøre). Dirigér derefter linket på handlingsknappen til et specifikt sted på din website eller til en anden URL (f.eks. En side på sociale medier).

Lektion 3 i opbygning af din egen hjemmeside How-To-kursus gennemgår disse detaljer.

Valgfri sektioner

I sidehovedafsnittet kan du tilføje et reklamebanner øverst på dit site. Hvis du ikke har nyheder eller et tema med dine kontaktoplysninger, skal du bruge banneret til at tilføje din telefon eller adresse.

To andre ting, du kan tilføje, er hjemmesidebeskeder og et pop op-vindue. Vælg Website igen, og du kan se to valgmuligheder for website-tilføjelser nederst på listen over sektioner: Beskeder og pop op . Hvis du tilføjer hjemmesidebeskeder , giver det andre mulighed for at sende dig en e -mail. Du kan tilføje et pop op-vindue, hvis du har en vigtig meddelelse og har brug for at få folks opmærksomhed.

Din startside vil have nogle andre sektioner, der allerede er tilføjet som en del af din skabelon, eller du kan tilføje dine egne sektioner . Senere kan du tilføje sider og flytte sektioner på startsiden til de nye sider .

Du kan f.eks. Have en Kontakt os -formular eller et placeringskort. Eller du har måske et fotogalleri, der viser din virksomhed eller kunder. Rediger disse afsnit, flyt dem eller slet dem. Sørg for, at hvert afsnit på din side understøtter, hvem du er, hvad du gør, og hvad du skal gøre derefter.

Lektion 16 i Sådan opretter du din egen hjemmeside How-To-kursus fører dig gennem en prøvehjemmeside fra top til bund med eksempler på afsnit, du kan tilføje.

Oversigt

Din hjemmeside er indstillet, og det er klart, hvem du er, hvad du laver, og hvordan du kontakter dig (eller hvad du skal gøre derefter). Lad os derefter tilpasse resten af dit indhold - både tekst og billeder.

Kom online | Lær Website Builder at kende
Konfigurer mit visuelle brand | Tilpas min hjemmeside | Tilpas indhold
Bliv fundet med SEO | Opret forbindelse til social | Acceptér onlinebetaling