Opdater et plugin i dit WordPress -dashboard

Opdater dine plugins til deres seneste version for at sikre kompatibilitet med nye WordPress -udgivelser og for at gøre dit website mere sikkert.

Advarsel: Du bør altid sikkerhedskopiere dit site, før du opdaterer.
  1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Dashboard > Opdateringer .
  3. Rul ned til afsnittet Plugins .
  4. Markér afkrydsningsfeltet for de plugins, du vil opdatere, og vælg derefter Opdater plugins .

Bemærk: Hvis du har et premium- eller brugerdefineret plugin, som ikke kan opdateres fra WordPress -dashboardet, kan du prøve at opdatere dit plugin med FTP .