Føj min Microsoft 365adresse til Samsung Email på en Android-enhed

Trin 3 i serien Konfigurer min Microsoft 365-konto.

Bemærk: Vi anbefaler at bruge Outlook-appen til Android. For at få Outlook skal. du bruge din telefons kamera til at scanne denne QR-kode.
Outlook QR-kode

Tilføj din Microsoft 365-e-mailkonto til Samsung-e-mailappen til Android. så har du altid adgang til din virksomheds e-mails, uanset hvor du er.

1. Åbn din Androids e-mailapp.
    Hvid kuvert på rød baggrund med teksten E-mail nedenunder
    • Fortsæt til næste trin, hvis e-mailappen er ny for dig.
    • Hvis du allerede har en konto konfigureret, skal du trykke på Tre vandrette linjer over hinanden Menu > Indstillinger >Tilføj konto.
  2. Tryk på Office 365.
    Skærm med mulige e-mailklienter inkl. Office 365 med rød firkant
  3. Indtast din Microsoft 365-e-mailadresse, og tryk på Næste.
    Microsoft-login
  4. Indtast din Microsoft 365- e-mail og adgangskode, og tryk på Log på. Du skal måske vælge, om din konto er en arbejds- eller skolekonto, før du kan fortsætte.
    Indtast e-mailadgangskode, og log på
  5. Hvis din administrator aktiverede multifaktorgodkendelse, skal du bekræfte din konto eller konfigurere Godkenderappen.
  6. Bemærk: Hvis Microsoft ikke kan finde din konto, bliver du bedt om at indtaste dine oplysninger manuelt:

Brugernavn: Din Microsoft 365-e-mailadresse
    Adgangskode: Adgangskode til din Microsoft 365-e-mailadresse
    Server: outlook.office365.com
    Domæne\brugernavn: \[Microsoft 365 email adresse] (eksempel: \owner@coolexample.com)

7. Giv Samsung Email adgang til din e-mailkonto. Markér afkrydsningsfeltet ud for Giv samtykke på vegne af din organisation, og tryk på Acceptér.
    Markér afkrydsningsfeltet og acceptér
  8. E-mailappen kontrollerer automatisk dine indstillinger. Under Manuel opsætning, tryk på Færdig. Du kan til enhver tid vende tilbage og redigere disse indstillinger.
    Manuel opsætning og Færdig-knap
  9. Rediger dit Kontonavn, og tryk på Færdig. Dette navn er synligt for modtagerne, når du sender e-mails, så måske ønsker du at bruge dit virksomhedsnavn her.
    Indtast navn, og tryk på Færdig

Microsoft 365 er nu konfigureret på din Samsung e-mailapp, og du kan se din indbakke.