Hjemmesider + Markedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Tilføj produkter til min webshop

Tilføj fysiske eller digitale produkter til din webshop. Du kan tilføje elementer enkeltvis eller importere en eksisterende lagerbeholdning via CSV -regneark.

Spar tid ved import af fysiske elementer ved at kategorisere dem i et formateret CSV -regneark.

Bemærk: Kun fysiske produkter kan masseuploades via CSV. Tilføj digitale produkter direkte til din webshop.
  1. Eksportér produktfortegnelserne fra din nuværende butik, og formater dem til en kompatibel CSV -fil .
    • Hvis du migrerer fra en eksisterende Websites + Marketing-butik, skal du eksportere et automatisk formateret regneark .
    • Hvis du migrerer fra en anden type butik, skal du eksportere produkterne og formatere listerne i dette CSV -regneark . Hvis du tilføjer kategorier til dine produkter i CSV-filen, genereres disse kategorier automatisk, når du importerer dine lister.
  2. Importér CSV -regnearket til din butik.

Hvis du foretrækker det, kan du manuelt tilføje individuelle elementer et ad gangen. Denne proces kan være mere effektiv, hvis du sælger et mindre antal fysiske produkter.

• Tilføj individuelle fysiske elementer.
  • Tilføj individuelle digitale elementer.
Bemærk: Denne funktion er ikke tilgængelig på mobilenheder.

Websites + Marketing inkluderer en automatiseret importfunktion, der gør import af produkter fra markedspladser som Amazon og Etsy enkel og intuitiv.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. Fra dit dashboard vælger du Butik og derefter Produkter .
  4. Vælg Importér/eksportér og derefter Importér for at importere produkter fra en anden kanal (f.eks. Etsy, eBay, Amazon, Square, Walmart eller en CSV -fil).
  5. Vælg den kanal, hvor du vil importere produkter fra.
  6. Hvis du ikke har linket din konto til din valgte kanal, bliver du bedt om at oprette forbindelse til din konto eller registrere en ny.
    • Hvis du allerede har linket konti, kan du se dem vises på denne side.
  7. Vælg Importér opslag .
  8. Følg prompterne baseret på den valgte kanal.
Bemærk: Du kan kun køre denne importproces én gang pr. Kanal. Når du har kørt denne import, begynder du at oprette produkter i din Websites + Marketing -webshop og skubbe dem ud til dine tilsluttede kanaler.