Kontoadministration Hjælp

Annuller totrinsbekræftelse

Hvis du ønsker at annullere totrinsbekræftelse, skal du bekræfte, om du stadig har adgang til enheden, godkendelsesprogrammet eller hardwaresikkerhedsnøglen, som du brugte til at konfigurere totrinsbekræftelse.

Har du adgang til en enhed eller app, som du brugte til at konfigurere totrinsbekræftelse?

Hvis du har adgang til enheden, godkendelsesappen eller sikkerhedsnøglen, som du brugte til at konfigurere totrinsbekræftelse, skal du bare logge på og slå den fra, så er du klar! Du kan altid slå funktionen til igen.

1. Gå til GoDaddy Login og PIN-kode-side.
  2. Du bliver måske bedt om at logge på. Hvis du aktiverede totrinsbekræftelse, skal du indtaste koden fra din telefon eller dit godkendelsesprogram eller indsætte din sikkerhedsnøgle.

Bemærk: Modtager du ikke din kode til totrinsbekræftelse? Vores Fejlfinding af totrinsbekræftelse kan hjælpe dig.

3. Gå til Totrinsbekræftelse, og vælg Rediger.
  4. Vælg Slet ud for den godkendelsesmetode, du vil fjerne.
  5. Vælg Fjern. Du vil få en meddelelse om, at handlingen lykkedes, og derefter deaktiverer vi totrinsbekræftelse med det samme.
  6. Hvis du har valgt en alternativ metode til totrinsbekræftelse, og ønsker at fjerne den, skal du gentage trin 3 og 4.