Kontoadministration Hjælp

Annuller totrinsbekræftelse

Hvis du ønsker at annullere totrinsbekræftelse, skal du bekræfte, om du stadig har adgang til enheden, godkendelsesprogrammet eller hardwaresikkerhedsnøglen, som du brugte til at konfigurere totrinsbekræftelse.

Har du adgang til en enhed eller app, som du brugte til at konfigurere totrinsbekræftelse?

Hvis du mister adgang til din enhed, betyder det ikke, at du mister adgang til din konto. Hvis du ikke længere har den enhed, godkendelses-app eller hardwaresikkerhedsnøgle, du brugte til at konfigurere totrinsbekræftelse, kan vi stadig hjælpe dig. Send en anmodning til os via vores formular, og vi hjælper dig med at få adgang til din konto igen.

Påkrævet: Du skal bruge dit kundenummer for at følge disse trin. Hvis du ikke kender det, skal du fuldføre processen Har glemt brugernavn. Vi sender en mail til dig med dit kundenummer anført foroven.
  1. Gå til formularen Få adgang til min konto igen.
  2. Vælg Adgang med to-trinsbekræftelse.
  3. Angiv dit kundenummer, og vælg derefter Næste.
  4. Angiv dit Fornavn, Efternavn, E-mailadresse og Telefonnummer, og vælg derefter Næste.
    • E-mailadressen kan matche e-mailadressen i din konto. Hvis du ikke har adgang til e-mailadressen, kan du indsende en anmodning via afsnittet E-mailadgangformularen i stedet for. Du får mulighed for at annullere totrinsbekræftelse.
  5. Upload et scannet eller digitalt farvebillede af dit offentligt udstedte billed-id. Hvis du ikke er kontoindehaveren, skal du uploade identifikation for både kontoindehaveren og dig. Vælg Næste.
    • Vent... hvorfor skal I bruge mit id? Du konfigurerede totrinsbekræftelse, fordi du vil sikre, at din konto er beskyttet. Det vil vi også gerne sikre! Vi skal bruge dit id for at omgå sikkerhedsforanstaltningen med totrinsbekræftelse for at bekræfte, at du er domæneejeren, så vi kan beskytte din konto mod eventuelle overtagelsesforsøg. Du kan være sikker på, at oplysningerne, du sender os, er beskyttet og ikke bruges til andet end at bekræfte dit ejerskab af din konto. Du kan finde nærmere oplysninger om disse krav i vores Servicebetingelser.
  6. I rullemenuen vælger du Ja eller Nej for at bekræfte, om et firma er anført som kontoindehaveren. Vælg Næste.
    • Hvis du vælger Ja, skal du indtaste firmanavn og uploade et offentligt udstedt dokument til firmaidentifikation.
  7. (Valgfrit) Tilføj evt. yderligere oplysninger og vælg derefter Næste.
  8. Ved siden af aftalen markerer du afkrydsningsfeltet og fuldfører derefter sikkerhedsspørgsmålet.
  9. Vælg Indsend. Vi kontakter dig direkte angående din anmodning.

Bemærk: Der er i øjeblikket mange anmodninger til denne proces. Vi arbejder så hurtigt, vi kan, på at besvare anmodningerne.

Hvis du har adgang til enheden, godkendelsesappen eller sikkerhedsnøglen, som du brugte til at konfigurere totrinsbekræftelse, skal du bare logge på og slå den fra, så er du klar! Du kan altid slå funktionen til igen.

1. Gå til GoDaddy Login og PIN-kode-side.
  2. Du bliver måske bedt om at logge på. Hvis du aktiverede totrinsbekræftelse, skal du indtaste koden fra din telefon eller dit godkendelsesprogram eller indsætte din sikkerhedsnøgle.

Bemærk: Modtager du ikke din kode til totrinsbekræftelse? Vores Fejlfinding af totrinsbekræftelse kan hjælpe dig.

3. Gå til Totrinsbekræftelse, og vælg Rediger.
  4. Vælg Slet ud for den godkendelsesmetode, du vil fjerne.
  5. Vælg Fjern. Du vil få en meddelelse om, at handlingen lykkedes, og derefter deaktiverer vi totrinsbekræftelse med det samme.
  6. Hvis du har valgt en alternativ metode til totrinsbekræftelse, og ønsker at fjerne den, skal du gentage trin 3 og 4.