Administreret WordPress Hjælp

Vælg et nyt domæne på min Administreret WordPress-hjemmeside

Du kan ændre domænenavnet for din Managed WordPress-konto.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. På siden Mine produkter ud for Managed WordPress skal du klikke på Administrer alle.
  3. Vælg Indstillinger i menuikon-menuen for det website, som du vil ændre domænet for.

vælg Indstillinger
  4. I afsnittet Domæner skal du vælge Tilføj.
    vælg tilføj for at vise menuen
  5. Vælg Nyt primært domæne i menuen.
    vælg nyt primært domæne
  6. I feltet under Nyt primært domæne eller underdomæne: skal du indtaste navnet på det domæne, du vil bruge.
  7. Vælg Tilføj domæne.
  8. Bekræft, at domænet er korrekt, og klik på Ja, hjælp mig med at forbinde det.
  9. Hvis du bruger et domæne, der er registreret på en anden kundekonto hos GoDaddy, skal du klikke på Fortsæt til GoDaddy og logge ind på kontoen, når du bliver bedt om det. Følg anvisningerne i vejledningen for at oprette forbindelsen til dit domæne.

Bemærk: Bemærk, at der kan gå op til 24-48 timer, før DNS-ændringer træder i kraft.

Relaterede trin

• Når du er klar til at opdatere domænets DNS-indstillinger, kan du finde din IP-adresse i Vis mine IP-adresser.

Flere oplysninger

• Hvis det domæne, du vil benytte, bruges af en anden hostingkonto, herunder eventuelle underdomæner, skal du først fjerne det fra den pågældende konto.(cPanel / Plesk / Managed WordPress).
  • Du kan indtaste et domæne, som ikke er på din GoDaddy-konto, manuelt ved at opdatere en A-post for det pågældende domæne, så det peger på din IP-adresse til Managed WordPress.
  • Hvis et SSL-certifikat anvendes på din hostingkonto, skal det afinstalleres, før du ændrer dit primære hostede domæne. Du kan få yderligere oplysninger under Tilbagekald et certifikat.