Rediger et underdomæne

Rediger en underdomænepost i din DNS -zonefil . Underdomæner bruger et domænepræfiks, såsom blog .coolexample.com , som en A -record for at pege på en IP -adresse. Hvis du vil redigere et underdomæne, der peger på et domænenavn, skal du redigere et CNAME .

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS under Yderligere indstillinger .
  4. Vælg Rediger ud for det underdomæne A -record, du redigerer.

Bemærk: Kan du ikke redigere fortegnelsen? Kontrollér disse indstillinger eller produkter:
    • Ejer du Synlighed på søgemaskiner? Vores GoDaddy -guider hjælper dig med at redigere fortegnelsen.
    • Er viderestilling aktiveret på domænet? Slet videresendelse for at aktivere redigering af fortegnelsen.
    • Er domænet forbundet til et tredjepartswebsite (f.eks. Squarespace eller LinkedIn)? Besøg websitet for at afbryde forbindelsen, eller fjern forbindelsen for at aktivere redigering af fortegnelsen.
    • Er en firewall aktiveret i Hjemmeside -sikkerhed? Rediger din IP -adresse til den korrekte IP for din hostingkonto.

5. Rediger oplysningerne for dit underdomæne A -record:
    • Navn : Underdomænets værtsnavn eller præfiks. Indtast f.eks. Blog for at oprette underdomænet blog.mycoolnewbusiness.com for coolexample.com.
    • Værdi : IP -adressen til dit underdomæne. Dette vil normalt være IP -adressen på din hostingkonto.
    • TTL: Vælg, hvor længe serveren skal cache oplysningerne. Standardindstillingen er 1 time.
  6. Vælg Gem for at gennemføre dine ændringer.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.