Fejlfind kernefilfejl i WordPress

Du kan bruge trinnene nedenfor til at hjælpe med at diagnosticere, om en fejl er relateret til WordPress -kernefiler.

Forbered dit WordPress -site til fejlfinding:

1. Du bør altid lave en sikkerhedskopi af dit website, før du udfører fejlfinding.
  2. Deaktiver eventuelle cachelagrede plugins .
  3. Deaktiver WP_CACHE, hvis dit website bruger det.

Kig efter en kernefilrelateret fejl:

1. Aktivér WordPress -fejlfindingstilstand .
  2. Besøg din hjemmeside og se om der er en PHP -fejl.
  3. Hvis der er en PHP -fejl, skal du kontrollere, om der henvises til en WordPress -kernefil eller -mappe i filstien.

Bemærk: Disse fejl vil ofte henvise til en fil i mapperne wp-admin eller wp-includes.

4. Nedenfor er et eksempel:

Fatal fejl: kræve (): Mislykket åbning påkrævet '/home/user/public_html/ wp-includes /class-wp.php'

5. Hvis filstien i fejlen indeholder en henvisning til en kernefil eller mappe, kan du gå videre og løse problemet .
  6. Hvis fejlen ikke er synlig på dit website, skal du afsløre fejlen:
  7. Hvis logfiler eller detaljerede fejl viser en PHP -fejl relateret til en kernefil, kan du begynde at rette den .