Fjern en forbindelse fra mit domæne

Fjern din domæneforbindelse til andre sites, såsom Instagram eller Squarespace, for at bruge dit domæne med et andet produkt eller en anden tjeneste. Du skal fjerne forbindelsen, før du kan redigere din A -record eller konfigurere domænevideresendelse , fordi forbindelse af dit domæne til et andet website vil låse disse DNS -poster.

1. Log på din GoDaddy-domæneportefølje. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg et individuelt domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger .
    vælg et enkelt domæne
  3. Vælg DNS for at se dine DNS -fortegnelser.
    vælg fanen dns
  4. Over din fortegnelsestabel skal du vælge Fjern ved siden af din skabelonavn (f.eks. Squarespace eller Instagram).
  5. Bekræft fjernelsen ved at vælge Ja, lad os gøre det! .

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.