Fjern en forbindelse fra mit domæne

Fjern din domæneforbindelse til andre sites, såsom Twitter eller Squarespace, for at bruge dit domæne med et andet produkt eller en anden tjeneste. Du er nødt til at fjerne forbindelsen, før du kan redigere din A -record eller konfigurere domænevideresendelse , fordi forbindelse af dit domæne til et andet site vil låse disse DNS -poster.

1. Log på din GoDaddy -domæneportefølje . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælgalt navn til billedet Valgmuligheder for redigering af domæne ved siden af dit domæne, og vælg Rediger DNS . Du skal muligvis rulle ned for at se indstillingen Rediger DNS .
    skærmbillede, der viser muligheden for at redigere dns
  3. Oven over din fortegnelsestabel skal du vælge Fjern ud for dit skabelonavn (ee, Weebly eller Twitter).
  4. Bekræft fjernelsen ved at vælge Ja, lad os gøre det! .

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.