Fjern en forbindelse fra mit domæne

Fjern din domæneforbindelse til andre sites, såsom Twitter eller Squarespace, for at bruge dit domæne med et andet produkt eller en anden tjeneste. Du er nødt til at fjerne forbindelsen, før du kan redigere din A -record eller konfigurere domænevideresendelse , fordi forbindelse af dit domæne til et andet site vil låse disse DNS -poster.

1. Log på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
    2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
      vælg domæne
    3. Vælg Administrer DNS under Yderligere indstillinger .
    4. Oven over din fortegnelsestabel skal du vælge Fjern ud for din skabelonavn (f.eks. Weebly eller Twitter).
    5. Bekræft fjernelsen ved at vælge Ja, lad os gøre det! .

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.