Forøg OneDrive -lagerplads på min Business Enterprise -plan

Din Microsoft 365 virksomhed Enterprise planen leveres med 1 TB OneDrive lagerplads per bruger. Efterhånden som din organisation vokser, kan du tilføje ekstra lagerplads, hvis du opfylder begge disse krav:

• Har 5 eller flere Business Enterprise -brugere i din organisation.
  • Mindst 1 af Business Enterprise -brugerne har brugt over 90% af deres OneDrive -plads.
Påkrævet: Du skal have administratortilladelser så du kan ændre standard lagerplads for OneDrive -brugere. Du kan få flere oplysninger i administratorroller fra Microsoft.
  1. Log på SharePoint -administrationscenteret .
  2. Vælg Indstillinger .
    Indstillinger i højre rude
  3. Ved siden af OneDrive Vælg Opbevaring grænse.
    Indstillinger i højre rude
  4. Angiv dit foretrukne lagerbeløb i feltet Standardlagerbegrænsning . Dit standardlagerbeløb skal være i GB (og mindre end 5.120 GB).
    OneDrive -administrationscenter med opbevaringspanel og standardopbevaringsboks
  5. Vælg Gem.

Relaterede trin

• Om nødvendigt kan OneDrive -lager øges fra 5 TB til 25 TB med lignende krav:
    • Har 5 eller flere Business Enterprise -brugere i din organisation.
    • Mindst 1 bruger, der bruger 90% af deres tildelte 5 TB OneDrive -lager.
  • Se denne artikel fra Microsoft om, hvordan du overvåger din OneDrive -lagergrænse .