Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Konfigurer brugerdefinerede PHP-fejllogfiler i cPanel til min Linux-hosting

cPanel tilbyder indbygget fejllogning, men det fanger ikke fejl genereret fra PHP eller fører fejllogfiler i længere perioder. For at afhjælpe dette kan du få PHP-lagerfejl, som det støder på, i en brugerdefineret defineret fejllogfil.

Påkrævet: For at følge disse trin skal du bruge dit FTP -brugernavn .
  1. Opret en fil med navnet php_error.log , og flyt filen til din server med FTP eller cPanel File Manager .
  2. Opret eller rediger en PHP -initialiseringsfil, der indeholder følgende kode kode:
    error_log = /home / [dit FTP -brugernavn] /public_html/php_error.log

Bemærk: Sørg for, at denne fil har det rigtige navn .

Nu sender PHP alle kodningsrelaterede fejl til php_error.log- filen. Denne fil kan tage et par timer, før det begynder at modtage fejl din hjemmeside genererer, og kun viser indhold, hvis dit websted gør generere fejl.