Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Lås en kompromitteret GoDaddy -konto ned

Hvis din GoDaddy -kontos sikkerhed er kompromitteret, skal du ændre alle dine oplysninger i den for at forhindre andre i at få adgang igen.

Skift dine adgangskoder og identifikatorer

For at sikre, at ingen andre kan kontakte os på dine vegne, opfordrer vi dig til at ændre de oplysninger, vi bruger til at validere din identitet.

Skift dine betalingsmetoder

Fjern adgang for delegerede

Fjern ukendte API -nøgler

• Gå til Developer.godaddy.com, og vælg API -nøgler for at se en liste over API -nøgler, der er knyttet til din konto. For at slette en ukendt API -nøgle skal du vælge papirkurvsikonet og derefter Slet: Slet denne nøgle . Vælg Slet for at bekræfte.

Bekræft dine domænekontaktoplysninger

Skift loginoplysninger for andre produkter

Du bør ændre alle login for at forhindre nogen i at få adgang til dine produkter:

Log ud af min GoDaddy -konto eksternt

Log ud af din GoDaddy -konto, hvis du mener, at din konto er blevet kompromitteret. Dette vil logge din konto ud af alle enheder og browsere.