Administreret WordPress Hjælp

Migrer mit WordPress-site manuelt

Det er vanskeligt at flytte et WordPress-site til din Administreret WordPress-konto, og det kan være forvirrende, hvis du ikke er bekendt med noget software, som IT-folk typisk bruger – specielt en FTP-klient som f.eks. FileZilla og database-administrationsværktøjet phpMyAdmin.

Påkrævet: Du skal bruge følgende for at udføre trinene i denne serie:
  • En Managed WordPress- eller Pro Managed WordPress-konto, som er oprettet og fungerer. Indholdet i denne WordPress konto vil blive overskrevet. (Har du brug for hjælp til at få et website tilføjet og konfigureret?)
  • En FTP-klient til at flytte dine websitefiler. Vi anbefaler Filezilla.
  • En teksteditor, som du kan bruge til at lave de sidste redigeringer i konfigurationsfilen til dit website: wp-config.php. Vi anbefaler Notepad++. Rediger ikke filer med et tekstbehandlingsprogram, som for eksempel Microsoft Word.

Med denne procedure kan du manuelt flytte et WordPress-site fra cPanel til din GoDaddy Managed WordPress-konto. Denne procedure fungerer ikke, hvis du vil flytte et WordPress-site til et andet hostingmiljø. Prøv kun denne procedure, hvis det automatiske migreringsværktøj ikke kunne flytte din WordPress-site.

Proceduren til manuelt at flytte et WordPress-site til din Managed WordPress-konto består af disse fem trin:

Download dine website-filer

Først skal du hente dine webstedsfiler ved hjælp af en FTP-app (File Transfer Protocol).

Eksporter din database

Derefter skal du eksportere dit websteds database ved hjælp af phpMyAdmin.

Upload dine website-filer

Derefter skal du uploade dine website-filer til dit Managed WordPress-abonnement ved hjælp af en FTP-app (File Transfer Protocol).

Importer din database

Derefter skal du importere dit websites database ved hjælp af phpMyAdmin.

Lav de sidste redigeringer

Afslut migreringen ved at redigere konfigurationsfilen til dit WordPress-site.