Overfør et .EU-domæne

Du kan overføre et .eu-domænenavn til os. Men proceduren for overførsler er unik for det europæiske register over internetdomæner (EURid).

På grund af registreringsbegrænsninger kan vi ikke tilføje et ekstra gratis år til .eu-domænenavne, som du overfører til os.

Når du køber overførsel af et .eu-domænenavn hos os, underretter vi EURid om din anmodning.

Du skal godkende overførslen i din konto hos os inden for 40 dage, herefter udløber din anmodning. Jo hurtigere du godkender din overførsel, des hurtigere færdigbehandles den.

For at godkende overførslen skal du indtaste godkendelseskoden i Domænestyring.

EURid opkræver et gebyr ved vellykket udførsel af overførslen. Gebyret refunderes ikke.

Sådan overføres et .eu-domænenavn til GoDaddy

1. Læs Overfør mit domæne til GoDaddy for at få vigtige oplysninger vedrørende køb og forberedelse af din .eu-domænenavnsoverførsel.

Bemærk: Når du køber overførsel af et .eu-domænenavn hos os, sender vi overførsels-id’erne og godkendelseskoden til den e-mailadresse, som du har angivet til din konto.

2. Log ind på siden Mine Produkter.
  3. Hvis du ikke automatisk føres dertil, skal du sørge for at vælge fanen Mine produkter:
  4. Fanen Mine produkter

5. Klik på Administrer alle:
  6. Administrer alle

7. I menuen Domæner skal du vælge Overførsler.
    Menuindstilling for domæneoverførsel
  8. Vælg det .eu-domænenavn, du ønsker at godkende, og klik på Godkend overførsel.
  9. Klik på Tilføj nu.
  10. Gør et af følgende:
    • Vælg fanen Basis, og indtast derefter Godkendelseskoden fra den nuværende registrator (hvis gældende) i feltet ved siden af dit domænenavn.
    • Vælg fanen Avanceret, og indtast ét domænenavn med tilhørende godkendelseskode pr. linje. Adskil hvert domænenavn fra den tilhørende godkendelseskode med et komma, et mellemrum eller et tabulatorskift.

Bemærk! Hvis du ikke har en godkendelseskode, bedes du se Hvordan får jeg en godkendelseskode til at flytte mit domænenavn til jer? Nogle domæne-navnetyper kræver ikke godkendelseskoder.

11. Vælg Jeg godkender overførslen..., og klik derefter på Udfør.
  12. Klik på OK.