Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Overfør et .eu -domæne

Du kan overføre et .eu-domænenavn til os. Men proceduren for overførsler er unik for det europæiske register over internetdomæner (EURid).

Når du køber en .eu -domæneoverførsel fra os, skal du først angive din EU -adresse i din GoDaddys kontooplysninger for at sikre, at EU -adressen er angivet på domænenavnet under overførselsprocessen.

Vi giver derefter EURid besked om din anmodning

Du skal godkende overførslen i din konto hos os inden for 40 dage, ellers udløber din anmodning. Jo hurtigere du godkender din overførsel , jo hurtigere bliver den fuldført.

Hvis du bor i Storbritannien, kan du ikke overføre et .eu -domæne. For mere information henvises der tilændringer i .eu -registrering og Brexit .