Fjern WordPress -kommentarer fra ikke -registrerede brugere

Du kan fjerne alle kommentarer fra ikke -registrerede brugere i WordPress.

1. Log ind på phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Webhosting / Administreret WordPress ).
  2. Vælg databasen til dit WordPress-site i kolonnen til venstre.
  3. Klik på fanen SQL.
  4. Indsæt følgende forespørgsel i forespørgselsfeltet.
    SLET wp_comments, wp_commentmeta FRA wp_comments INNRE JOIN wp_commentmeta WHERE wp_comments.comment_id = wp_commentmeta.comment_ID AND wp_comments.user_id = 0; SLET FRA wp_comments WHERE user_id = 0;
    Advarsel: Hvis din WordPress-database bruger brugerdefinerede tabelpræfikser , skal du erstatte wp_ i hver kommando med det præfiks, der er angivet i din wp-config.php- fil.
  5. Klik på Start .