Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Brug Recovery Console til min Gen 4 VPS

Brug genoprettelseskonsollen til at genvinde adgang til din 4. generations VPS, hvis du utilsigtet er blevet låst ud af en ny firewall- eller iptables -regel. Du skal kende dit serverbrugernavn og din adgangskode for at oprette forbindelse til din server via SSH eller Remote Desktop (RDC) .

Påkrævet: Hvis port 2224 er blokeret, kan du ikke få adgang til genoprettelseskonsollen. Sådan fjerner du blokering af porten .
  1. Log ind på din GoDaddy-konto. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere og klikke på Administrer ud for den Generation 4 VPS, som du vil bruge.
  3. Vælg Recovery Console i øverste venstre hjørne af kontoens dashboard .
    klik på genoprettelseskonsol
  4. Tryk på Enter. Du kan nu logge ind på din server for at foretage ændringer.