Løs en intern WordPress -serverfejl

En intern serverfejl (ISE), også kendt som en 500 -fejl, er en generisk fejlmeddelelse, der vises, når dit WordPress -site ikke kan vises. En ISE kan også vises som en tom hvid side.

Fejlen kan opstå af forskellige årsager, men den er normalt forårsaget af en konflikt med WordPress, et plugin, et tema eller en af hjemmesidens kontrolfiler. Dette sker oftest efter en opdatering til WordPress, et plugin eller et tema, og nu er der en konflikt.

At finde årsagen til en ISE og derefter løse den er ofte et spørgsmål om forsøg og fejl. Så nedenfor er nogle af de måder, du kan finde årsagen til fejlen på med links til artikler, der fører dig igennem hver proces.

Advarsel: Lav altid en sikkerhedskopi af dit site, før du foretager fejlfinding eller foretager nogen ændringer.

Deaktiver din .htaccess -fil

En af de mest almindelige årsager til 500 interne serverfejl er en korrupt .htaccess -fil. .Htaccess er en kontrolfil, som WordPress bruger til at administrere og kontrollere dit site. WordPress, dets plugins og temaer foretager ofte ændringer til denne fil, men nogle gange kan ændringerne medføre et problem og ødelægge filen.

Start med at deaktivere din .htaccess -fil . Hvis deaktivering af .htaccess -filen virkede, skal du nulstille dine permalinks for automatisk at oprette en ny.

Deaktiver alle dine plugins

WordPress -plugins kan komme i konflikt med hinanden eller med WordPress, hvilket kan føre til en ISE. Dette er mere sandsynligt, at der opstår efter en opdatering til WordPress eller dine plugins.

Deaktiver alle dine plugins, og genindlæs derefter dit website for at se, om dit website indlæses uden fejlen. Hvis det er tilfældet, skal du aktivere dine plugins et ad gangen og genindlæse sitet, efter hvert plugin er aktiveret, indtil du finder fejlen, og hvilke plugin (er) der forårsager problemet.

Hvis det er muligt, skal du opdatere de (t) problematiske plugin (er) til den nyeste version.

Hvis opdatering af plugin ikke virker, kan du prøve følgende:

• Søg efter dit plugin på wordpress.org , og vælg det for at åbne detaljesiden for det pågældende plugin. Vælg derefter fanen Support for at åbne de plugin-specifikke fora.
  • Gennemgå dokumentationen fra plugin -udvikleren.
  • Gennemse de generelle WordPress -supportfora .

Bemærk: Hvis du ikke kan få adgang til WordPress -admin -dashboardet, kan du deaktivere dine plugins via databasen .

Skift til et standard WordPress -tema

Hvis ovenstående valgmuligheder ikke hjalp til med at løse problemet, er det muligt, at dit tema forårsager konflikten. For at teste kan du skifte til et af WordPress -standardtemaerne , såsom TwentyTwenty eller TwentyTwentyOne .

Bemærk: Hvis du ikke kan få adgang til WordPress -admin -dashboardet, kan du ændre dit tema via databasen .

Hvis dit website indlæses uden ISE, kan du opdatere dit normale tema til dets nyeste version og derefter ændre det tilbage.

Hvis opdateringen af temaet ikke virker, kan du prøve følgende:

• Søg efter dit tema på wordpress.org , og vælg det for at åbne detaljesiden for temaet. Vælg derefter linket Temahjemmeside for at åbne sitet for det pågældende temaudvikler. Søg på deres hjemmeside for support, der er specifik for det pågældende tema.
  • Gennemse de generelle WordPress -supportfora .

Forøg PHP -hukommelsesgrænsen

Som standard vil din hostingkonto tildele en bestemt mængde af sin hukommelse til at køre PHP, hvilket er et af de scriptingsprog, som WordPress bruger. På grund af dit WordPress -websites størrelse eller antallet af plugins, det bruger, er det muligt, at websitet kræver mere end standard PHP -hukommelse.

Du kan øge PHP -hukommelsesgrænsen for din hostingkonto.

Aktivér WordPress -fejlfindingstilstand

WordPress er udstyret med en fejlfindingstilstand, som kan give en mere detaljeret fejlmeddelelse i stedet for den generiske ISE. Når debug -tilstand er aktiveret, vil fejlmeddelelsen normalt vise, om WordPress, et plugin eller et tema er problemet

Start med at aktivere fejlfindingstilstand . Når fejlfindingstilstand er aktiveret, vil den mere detaljerede fejlmeddelelse hjælpe dig med at finde årsagen .