Installer et SSL-certifikat manuelt på mit cPanel webhotel

After your certificate request is approved, you can download your certificate from the SSL manager and install it on your cPanel hosting account. You can watch a short video of this task farther down the page.

Påkrævet: Deluxe (OV) og Premium (EV) certifikater samt SSL-certifikater for yderligere domæner og underdomæner skal installeres manuelt.
  1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på cPanel-admin.
  3. I afsnittet Sikkerhed skal du klikke på SSL/TLS.
  4. Under Certifikater (CRT) skal du klikke på Opret, vis, upload eller slet SSL-certifikater.
  5. Brug afsnittet Upload certifikat til at uploade det primære certifikat (.crt-fil med vilkårligt navn) fra din lokale harddisk, og klik Upload certifikat.
  6. På den nye side skal du klikke på Gå tilbage.
  7. Rul ned til bunden af siden SSL-certifikater, og klik på Gå tilbage til SSL-Administration.
  8. Under Installer og administrer SSL for din side (HTTPS) skal du klikke på Administrer SSL-sider.
  9. Rul ned til Installer en SSL-hjemmeside, og klik på Gennemse certifikater.
  10. Vælg det certifikat, du ønsker at aktivere, og klik på Anvend certifikat. Herefter udfyldes felterne for certifikatet automatisk.
  11. Rul ned til bunden af siden, og klik på Installer certifikat.
  12. I dialogboksen, der fortæller dig, at certifikatet blev installeret, skal du klikke på OK.

Det var det! Du kan bruge vores Certifikattjekker til at sikre dig, at dit SSL-certifikat virker.

Show me how