Installer et SSL-certifikat manuelt på mit cPanel webhotel

Er det ikke den rigtige servertype? Gå tilbage til listen med installationsvejledning.

Når din certifikatanmodning er godkendt, kan du downloade dit certifikat i SSL-Administration og installere det på din cPanel-hostingkonto.

Påkrævet: Deluxe (OV) og Premium (EV) certifikater samt SSL-certifikater for yderligere domæner og underdomæner skal installeres manuelt.
  1. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du downloade dit certifikat fra SSL-administration og gemme .crt-filen et sted, hvor den er let at finde.
  2. Gå til din GoDaddy- produktside.
  3. Klik på Webhosting og derefter på Administrer for den cPanel-konto, som du installerer SSL på.
  4. Vælg cPanel-admin.
  5. I afsnittet Sikkerhed skal du vælge SSL/TLS.
  6. Under Certifikater (CRT) skal du klikke på Opret, vis, upload eller slet SSL-certifikater.
  7. I Upload et nyt certifikat-afsnittet skal du vælge Vælg fil og gå til den .crt-fil, som du downloadede i trin 1. Vælg filen og herefter Åbn.
  8. Hvis du vil, kan du indtaste en beskrivelse af certifikatet i tekstfeltet Beskrivelse.
  9. Vælg Upload certifikat.
  10. Når du modtager en bekræftelse på, at certifikatet er blevet gemt, så vælg Gå tilbage.
  11. Rul ned til bunden af siden SSL-certifikater, og klik på Gå tilbage til SSL-administration.
  12. Under Installer og administrer SSL for din side (HTTPS) skal du klikke på Administrer SSL-sider.
  13. Under afsnittet Installer et SSL website, vælg Gennemse certifikater.
  14. Vælg det certifikat, du ønsker at aktivere, og klik på Anvend certifikat. Herefter udfyldes felterne for certifikatet automatisk.
  15. I bunden af siden skal du vælge Installer certifikat.
  16. I dialogboksen Installering gennemført, skal du vælge OK.

Dit SSL-certifikat er installeret! Nu skal du dirigere besøgende til den sikre version af dit site ved at omgive til HTTPS.