SSL-certifikater Hjælp

Installér mit SSL-certifikat

Påkrævet: Denne artikel er til kunder, som allerede har anmodet om deres SSL, har downloadet deres SSL-filer og er klar til at installere de pågældende filer på deres server. Hvis du endnu ikke har foretaget dig dette, er her nogle ressourcer til dig.

Når du har downloadet dine certifikatfiler, kan du installere dem på din server.

Bemærk: Hvis du ikke ser din server eller specifikke OS-version på denne list, henvises til din serverdokumentation for at installere din SSL og derefter Omdiriger automatisk HTTP til HTTPS.

Hvis du bruger Administreret WordPress eller Websites + Marketing, bliver dit SSL-certifikat automatisk installeret.

Vejledning til installation af SSL-certifikat

Mest populære servere

Andre

Kode- og driversigneringscertifikater