Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Flyt et Administreret WordPress -site til en ikke -administreret WordPress -konto

Der kan være tilfælde, hvor Administreret WordPress ikke opfylder dine behov, eller du vil flytte til en anden værtsudbyder. Følg disse trin for manuelt at flytte et Administreret WordPress-site til en ikke-administreret WordPress-vært.

Påkrævet: Du skal bruge følgende for at gennemføre alle trin i denne serie:

• En ikke -administreret værtskonto, der er konfigureret og har en fungerende installation af WordPress, som dit website skal flyttes til. Indholdet af det WordPress -site, du flytter til, bliver overskrevet.
• En FTP -klient til at flytte dine sitefiler. Der er mange tilgængelige tredjeparts FTP-klienter, vi anbefaler Filezilla FTP-klienten .
• En teksteditor til at foretage de nødvendige ændringer i en SQL -fil. Der er mange tilgængelige tredjeparts teksteditorer, vi anbefaler Notepad ++ . Rediger ikke filer i denne serie med et tekstbehandlingsprogram som f.eks. Microsoft Word.
• Giv dig selv 30-60 minutter til at gennemføre alle seks trin.
  1. Download dine site -filer
  2. Eksportér din websitedatabase
  3. Upload dine websitefiler
  4. Rediger SQL -fil til import
  5. Importér din websitedatabase
  6. Foretag endelige ændringer