Konfigurer mit visuelle brand

Kom online | Lær Websites + Marketing at kende
Konfigurer mit visuelle brand | Tilpas min hjemmeside | Tilpas indhold
Bliv fundet med SEO | Opret forbindelse til social | Acceptér onlinebetaling

Brand er det, der hjælper folk med at identificere dig. Det indstiller stemningen og tonen for dit site og din virksomhed. Ved at gøre dit logo, farver og skrifttyper ensartede er din online tilstedeværelse sammenhængende, uanset hvor folk finder dine produkter eller tjenester. Har du ikke valgt logo, farver eller skrifttyper endnu? Intet problem. Lav en hurtig beslutning nu, og du kan altid skifte mening senere.

Mål for dette afsnit:

• Tilføj dit logo.
  • Vælg et tema.
  • Indstil din farve og skrifttype.

Anslået tid: 15-20 minutter

Åbn din hjemmesideprogram

Alt, hvad vi laver i dette afsnit, findes i din hjemmesideprogram.

Fra din GoDaddy -produktside skal du rulle til Websites + Marketing og vælge Administrer ved siden af dit website.

Fra dit Dashboard skal du vælge Rediger hjemmeside . Eller vælg Website i menuen, og vælg Rediger hjemmeside for at se, hvordan dit site ser ud på computere og mobilenheder.

Årsagen til, at vi starter med dit logo, er, at det vil hjælpe dig med at se dit tema bedre i næste trin. Du skal ikke bekymre dig om dit primære sidehovedbillede ... det ændrer vi, når du tilpasser din hjemmeside .

Hvis du allerede har et logo, fantastisk! Lad os føje dit logo til dit sidehoved . Hvis du endnu ikke har et logo, bruger vi teksten på dit firmanavn som dit logo.

Vælg dit sidehoved (det første afsnit på din hjemmeside), og vælg derefter Logo .

Vil du tilføje et favicon , det lille ikon i browserfanen? Gå til Indstillinger > Favicon . Brug ethvert billede, som allerede er uploadet, eller upload et nyt billede. Favicons skal være et firkantet billede, ikke mere end 180 pixels. Se trinene i denne vejledningsvideo . Du kan også oprette dit eget favicon ved hjælp af Content Creator og GoDaddy Studio .

Vælg et tema

Du har fået dit logo (selvom det er midlertidigt), så nu er det tid til at vælge dit tema.

Skærmbillede af hvor du finder temaområdet.

Alle temaer er navngivet. Vær opmærksom på dit aktuelle temanavn, hvis du vil skifte tilbage eller overvejer forskellige muligheder.

Skærmbillede af hvor du finder temaets navn.

Vælg Prøv et nyt udseende for at se, hvordan dit website ser ud inden for en række forskellige temaer. Når du klikker på et tema, anvendes temaet. Når du vælger et tema, oprettes der også automatisk et gemingspunkt, hvis du vil gendanne dit website . Når som helst du vil, kan du komme tilbage her for at ændre dit tema .

Indstil farve og skrifttype

Mens vi er i afsnittet Tema , så lad os vælge vores websitefarve og skrifttyper.

Det er så nemt at blive distraheret ved at vælge den perfekte farve eller den perfekte skrifttype. Brug ikke for meget tid her - færdig er bedre end perfekt. Vælg, hvad der fungerer godt lige nu, og vend tilbage til dette afsnit, når dit site og dit brand vokser og udvikler sig.

Farver

Vi har gjort det nemt for dig at vælge farver . Vælg en foreslået farve eller din egen farve. Vælg farvehjulet for at vælge en farve, du kan lide, eller indtast den hexadecimale kode.

Når du beslutter dig for en farve, er et populært værktøj Adobe Color -websitet . Det kan hjælpe dig med at vælge en farve, udtrække en farve fra et billede, du kan lide (eller dit logo) og endda kontrollere tilgængeligheden for farveblindhed.

Du kan også justere hele websiten, hvor meget din farve bruges med en glideknap, og om dit website skal være mere lyst eller mere mørkt. Dog kan hvert afsnit manuelt ændres til lys, mørk eller farve, hvis du skifter mening senere.

Skrifttyper

Generelt er der to typer skrifttyper: serif og sans serif. Seriferne er "fødderne" på bogstaverne. Da de blev brugt i bøger og ældre dokumenter, indebærer de formalitet og tillid. Sans serif betyder bogstaveligt talt "uden linjer". Sans serif -skrifttyper er mere moderne og nogle gange legende eller uformelle.

Vælg mellem vores populære skrifttypeparinger, eller opret dine egne ved at vælge Avanceret . I de avancerede indstillinger skal du vælge din egen primære skrifttype (bruges til overskrifter) og sekundær skrifttype (bruges til brødtekst).

Oversigt

Vi gør fremskridt! Selvom du ændrer alt senere, vil i det mindste lige nu alt se sammenhængende og on-brand ud. Vi har valgt et tema, tilføjet vores logo og indstillet vores farver og skrifttyper. Lad os nu konfigurere din hjemmeside .

Kom online | Lær Websites + Marketing at kende
Konfigurer mit visuelle brand | Tilpas min hjemmeside | Tilpas indhold
Bliv fundet med SEO | Opret forbindelse til social | Acceptér onlinebetaling