Tilpas indhold

Kom online | Lær Websites + Marketing at kende
Konfigurer mit visuelle brand | Tilpas min hjemmeside | Tilpas indhold
Bliv fundet med SEO | Opret forbindelse til social | Acceptér onlinebetaling

Alt indhold, der føjes til dit website, skal give dine besøgende en vis værdi. Hvert afsnit bør styrke den besøgendes forståelse for, hvem du er, hvad du laver, eller hvad folk skal gøre, når de er på dit website.

Mål for dette afsnit:

• Tilføj og omarranger sider.
  • Tilføj og flyt afsnit.
  • Rediger tekst, fotos og videoer.
  • Udgiv dit website.

Anslået tid til at udføre: 30-90 minutter

Et site med én side er helt fint, især hvis du lige er begyndt. Men når du vokser, vil du måske begynde at tilføje sider.

Hvis du vil tilføje en side , er de fem kernesider, du har brug for:

1. Hjemme - hvem du er, hvad du laver, og hvad folk skal gøre næste gang.
  2. Om os - fortæl din virksomheds oprindelseshistorie, og forbind med andre.
  3. Produkter og tjenester - fremhæv kundefordele, og list ikke kun funktioner.
  4. Udtalelser - øg tilliden og tilliden ved at tilføje anbefalinger og tilbud.
  5. Kontakt os - nøgleoplysninger om din virksomhed, og hvordan folk kan nå dig.

Tilføj og omarranger sider

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. rul til Websites + Marketing, og vælg Administrer ved siden af dit website.
  3. Vælg Rediger hjemmeside for at åbne din Hjemmesideprogram.
  4. I pluspanelet til højre skal du vælge plustegnet for at tilføje en side.
  5. Vælggear-ikon ved siden af hver side for at åbne sidens indstillinger. Her kan du duplikere din side eller slette en side. (Du kan ikke slette din hjemmeside.)
  6. Det er også her, du omarrangerer sider i din navigationsmenu.
    1. I menuen Site -navigation skal du vælgegenbestille-sider-ikon for at omarrangere sider.
    2. Brugmenuikonet med to vandrette linjer ved siden af hver side for at trække og slippe dine sider i den ønskede rækkefølge.
    3. Din hjemmeside vil altid være den første side.
  1. Tryk på Sider .
  2. Tryk på Tilføj for at tilføje en side.
  3. Du duplikerer en eksisterende side ved at vælgemenupunkt med tre lodrette prikker ved siden af siden for at udvide en menu og vælge Dupliker side .
  4. Det er også her, du omarrangerer sider i din navigationsmenu.
    • Brugmenuikonet med to vandrette linjer ved siden af hver side for at trække og slippe dine sider i den ønskede rækkefølge.
    • Din hjemmeside vil altid være den første side.

Tilføj og flyt afsnit

Datastrømmen på en side kan direkte påvirke en besøgendes evne til at finde det, de søger. Over tid kan det være, at visse afsnit skal være højere end andre, og at nogle afsnit måske endda fungerer bedst som separate sider.

Tilføj et afsnit til din side

1. Gå til siden og find det område, hvor du vil tilføje et nyt afsnit.
  2. Vælgwam plus -ikon der vises på din side.
  3. Vælg den ønskede sektionstype og layout, og vælg derefter Tilføj .

Flyt sektioner rundt i en sides layout eller til en anden side

1. For hvert afsnit skal du holde musemarkøren over det og bruge pilene øverst til højre i afsnittet for at omorganisere dets placering på den aktuelle side ellerLayout -ikon for at ændre layoutet.
  2. VælgIkon for menuen Vandret kebab -indstillinger for at få adgang til den menu, der giver dig mulighed for at kopiere afsnittet, flytte det til en anden side eller slette det.
  1. Vælg Indhold .
  2. Brugmenuikonet med to vandrette linjer ved siden af navnet på hvert afsnit for at trække hvert afsnit op eller ned i rækkefølgen.

Se denne video for at se et overblik over, hvor nemt det er at redigere et afsnit eller en sektionsgruppe.

Rediger tekst

Rediger tekst direkte på dit site eller i editorpanelet. Enhver sektion med tekst giver dig mulighed for at formatere teksten med fed, kursiv eller understregning, oprette nummererede eller punktopstillede lister eller inkludere hyperlinks til en anden URL.

Nogle sektioner har også handlingsknapper , som f.eks. Startsidens sidehovedafsnit. Brug disse knapper til at linke til specifikke sider eller sektioner på din hjemmeside, linke til et telefonnummer eller e -mail eller sende personer til en anden URL (såsom din profil på sociale medier).

Tilføj og rediger fotos og videoer (og lyd)

Udover tekst bliver sektioner levende ved at tilføje billeder, og nogle sektioner understøtter endda tilføjelse af video til dit mediebibliotek eller ved hjælp af eksterne links fra YouTube eller Vimeo.

Når du er klar til at tilføje video, er her nogle eksempler på forskellige typer videoer, som hjælper dig med at flytte kunder gennem salgstragt .

I hvert afsnit med fotos kan du tilføje eller erstatte billedet med dit eget uploadede billede eller med et arkivfoto fra vores mediebibliotek. Når du først har oprettet forbindelse til dine sociale konti , bliver disse billeder også linket og tilgængelige i din medieadministration.

Opret nemt billeder med professionelt udseende ved hjælp af GoDaddy Studio . Vi har også fået tip til, hvordan du tager fantastiske billeder på vores How-To-kursus Vær dit eget kreative bureau .

Vores avancerede design og medier i Hjemmesideprogram- vejledning giver dig vejledning til at bruge mediebiblioteket og billededitoren, tilføje et fotogalleri eller et diasshow samt bruge video og lyd, såsom at tilføje et SoundCloud-lydspor eller en spilleliste .

Udgiv dit site

Nu hvor du er kommet til dette punkt, er du klar til at udgive dit site !

Du kan fortsætte med at foretage ændringer, men få det ud i verden, dele med venner og bede om feedback!

Bare rolig, hvis du stadig vil gøre mere med din hjemmeside. Internettet er et stort sted, og det tager tid at udvide dine søgeord og opbygge et publikum. Lad os give dit site et boost ved at blive fundet med SEO .

Bemærk: Hvis du bruger den gratis prøveperiode eller et gratis website, skal du vælge en plan ( sammenlign abonnementer og priser ). Prisen for et domænenavn er adskilt fra prisen for hosting af dit site. Du skal muligvis også forbinde dit site med dit domæne .

Kom online | Lær Websites + Marketing at kende
Konfigurer mit visuelle brand | Tilpas min hjemmeside | Tilpas indhold
Bliv fundet med SEO | Opret forbindelse til social | Acceptér onlinebetaling