Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Acceptér onlinebetaling

Kom online | Lær Website Builder at kende
Konfigurer mit visuelle brand | Tilpas min hjemmeside | Tilpas indhold
Bliv fundet med SEO | Opret forbindelse til social | Acceptér onlinebetaling

En af fordelene ved at have en onlinevirksomhed betyder, at du kan arbejde med mennesker, der bor næsten hvor som helst. Du har brug for en måde, hvorpå de kan betale dig online, som også er sikre og sikre.

Website Builder Premium -planen giver dig mulighed for at blive betalt for online -aftaler, og e -handelsplanen giver dig mulighed for at blive betalt for varer i din butik. Du kan dog stadig blive betalt, selvom du ikke har en af de to planer. ( Sammenlign abonnementer og priser .)

Mål for dette afsnit:

• Tilføj en PayPal -betalingsknap (alle abonnementer).
  • Tilføj en Square -gaveindstilling (alle abonnementer).
  • Tilføj betaling for online -aftaler og events (Premium -plan).
  • Tilføj betaling for webshopprodukter (E -handelsplan).

Anslået tid: 15-20 minutter

Tilføj en PayPal -betalingsknap

PayPal -knapper giver dig mulighed for at sælge et enkelt produkt eller give kunder mulighed for at donere til en sag, du vælger. Du kan føje op til 15 PayPal -knapper til dit website .

Hvis du ikke allerede har en PayPal -konto, skal du bruge en separat fane eller et separat vindue til at oprette en PayPal -konto . PayPal -knappen på dit site fungerer enten med en personlig eller en virksomhedskonto. (Hvis du har onlineaftaler eller en onlinebutik, skal du have en virksomhedskonto).

Åbn din hjemmesideditor på dit site ved at vælge Rediger site .

Gå til det sted, hvor du vil have PayPal -knappen, og tilføj et afsnit . Søg efter PayPal -knap . Vælg hvilket layout du ønsker og vælg Tilføj .

Vælg PayPal -indstillinger, og indtast eller indsæt derefter din PayPal -e -mailadresse.

Tilpas knaptekst, titel, beskrivelse, billede osv.

Husk at udgive dit website, så dine ændringer kan ses af alle andre.

Tilføj et valgfrit gavekort

En anden måde at få betalt online på er at lade folk købe et gavekort hos dig ved hjælp af Square .

Først skal du have en Square -konto . I en separat fane eller et separat vindue skal du oprette eller åbne din Square -konto og finde og kopiere URL'en til dit gavekort.

Åbn din Website -editor på dit website og tilføj et afsnit .

Søg efter gavekort, og vælg Tilføj .

Vælg Indstillinger for gavekort, og indsæt derefter linket til firkantet gavekort -URL.

Tilpas knaptekst, titel, beskrivelse osv., Og vælg endda, om du vil vise tilknyttede sociale mediekonti.

Husk at udgive dit site, så dine ændringer er live for alle andre.

Tilføj betaling for online -aftaler og begivenheder

Hvis du har en online -begivenhed eller tilbyder telefon- eller videoopkald, er det vigtigt at få onlinebetalinger. Du skal bruge Premium -planen for at konfigurere betalinger med online -aftale .

Fra dit Dashboard skal du gå til Indstillinger og derefter vælge Aftaler > Betalinger . (Hvis du er i din Hjemmesideprogram, skal du bruge rullemenuen i øverste venstre hjørne og derefter vælge Aftaler .)

Følg instruktionerne for at tilslutte PayPal, Square eller begge dele.

Nu behøver du kun at tilføje nogle tjenester (aftaler eller begivenheder) og en online aftale -sektion .

Vi har også tip til at konfigurere onlineaftaler , og du kan bruge videokonferencer i stedet for ansigt til ansigt-aftaler.

Tilføj betaling for webshopprodukter

Hvis du har en webshop, skal du bruge e -handelsplanen for at acceptere betalinger fra din webshop.

Se lektion 8 i vores Tilføj en webshop til dit website Sådan gør du-videokursus for at gennemgå trinnene.

Fra dit Dashboard skal du gå til Indstillinger og derefter vælge Butik > Betalinger . (Hvis du er i din Hjemmesideprogram, skal du bruge rullemenuen i øverste venstre hjørne og derefter vælge Gem .)

Følg instruktionerne for at tilslutte PayPal, Square, Stripe eller en hvilken som helst kombination af de tre.

Hvad er det næste?

Og der er den. Dit frø til en hjemmeside er nu spiret!

Du er nået langt. Du har konfigureret din visuelle brandidentitet og tilpasset din hjemmeside (og resten af dine sider) med tekst, billeder og video. Din SEO er konfigureret, så du kan blive fundet online, og du har forbindelse til sociale medier og online måder at få betaling på.

Herfra skal du fortsætte med at tilpasse dit indhold. Del, hvad du laver på sociale medier og din blog. Vælg en rytme (en gang om måneden, en gang om ugen), og vær konsekvent. Måske endda oprette en e -mail -liste.

Du kan gøre dette! Hvis du har brug for en hjælpende hånd, er vi her for dig.

Frem for alt har du tillid til dig selv. Vi har tillid til dig.

Kom online | Lær Website Builder at kende
Konfigurer mit visuelle brand | Tilpas min hjemmeside | Tilpas indhold
Bliv fundet med SEO | Opret forbindelse til social | Acceptér onlinebetaling