Basic og professionel forhandler Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Gå i dybden: Liste over artikler med Basic & Pro-forhandlere

Her er en liste over alle hjælpeartikler til Basic & Pro -forhandlere. Brug den som din guide til at lære mere om at få mest muligt ud af forhandlerprogrammet.

Vælg for at springe til hvert afsnit

Opdag Basic & Pro -forhandler
Tilgængelige programmer, produkter og funktioner

Provisionsbetalinger
Administrer dine kommissioner og skatteformularer

Konfigurer din butiksfacade
Konfigurer og tilpas din butiksfacade

Støt dine kunder
Brug adgang for delegerede til at hjælpe dine kunder

Indstil dine priser
Administrer dine produktpriser

Avancerede værktøjer
WordPress, Google Analytics og mere

Markedsfør din butiksfacade
Kampagnekoder, salg og sociale medier

Opdag Basic & Pro -forhandler

Begynd at grave i forhandlerprogrammet, og beslut dig for, hvilken plan der passer dig. ( Tilbage til toppen )

Konfigurer din butiksfacade

Konfigurer og tilpas din butiksfacade og domæne. ( Tilbage til toppen )

Indstil dine priser

Administrer dine produktpriser og valutaindstillinger. ( Tilbage til toppen )

Markedsfør din webbutik

Opret kampagnekoder og salg, og link din butiksfacade til sociale medier. ( Tilbage til toppen )

Provisionsbetalinger

Administrer dine oplysninger om betalingsmodtageren, fejlfinding kommissionsbetalinger og modtag årlige skatteoplysninger. ( Tilbage til toppen )

Støt dine kunder

Konfigurer adgang for delegerede til at fejlfinde dine kunders problemer. ( Tilbage til toppen )

Avancerede værktøjer

Tag din butiksfacade længere med WordPress, Google Analytics og mere. ( Tilbage til toppen )