Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Føj et GoDaddy Pro -medlemsbadge til mit site

Som GoDaddy Pro -medlem kan du tilføje et badge til dit site for at vise kunder, at du er medlem af programmet. Badget linker tilbage til din profilside, så kunder kan se din portefølje, anmeldelser og mere.

1. Gå til din GoDaddy -produktside .
  2. Vælg GoDaddy Pro .
  3. Vælg ikonet Fordele i venstre side af siden.
  4. Vælg Badges på siden Fordele .
  5. Vælg Hent HTML -indlejringskode til den ønskede tekstfarve.
  6. Kopiér den indlejrede kode og indsæt den i HTML -koden på din side, hvor du vil have badgen.

Flere oplysninger

• Det er OK at placere badgen på dine sociale medier. Du skal muligvis højreklikke på billedet og gemme det på din computer for at bruge det med hjemmesider, der ikke tillader brugeroplysninger HTML.
  • Her er startsiden for alle hjælpeartikler til GoDaddy Pro .