Web- og klassisk hosting Hjælp

Aktivér SSH

SSH er en sikker metode til at oprette forbindelse til din hostingkonto for at uploade filer, flytte filer og eksekvere kommandoer. Kunder som bruger betalingsudgaven af Linux delt hosting-konti kan aktivere funktionen.

Når du aktiverer SSH, aktiveres det for den primære FTP-bruger der er tilknyttet kontoen.

For at Aktivere SSH på din Linux delt hosting-konto

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. I menuen Indstillinger skal du vælge SSH
  5. Angiv dit telefonnummer og klik på Aktivér. Vores Hosting Operations-afdeling ringer så til om cirka 10 minutter og giver dig en PIN-kode.
  6. Angiv PIN-koden og klik på Bekræft for at aktivere SSH for din konto.

Det kan tage op til 72 timer for os at aktivere SSH for din konto. I denne periode vil du muligvis ikke være i stand til at tilgå din konto da den bliver flyttet til en ny server.

Se Forbind din server eller delte hostingkonto med SSH for mere information.